«كوچه نقاش‌ها» در سازمان بسيج هنرمندان نقد مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۴۷

«كوچه نقاش‌ها» در سازمان بسيج هنرمندان نقد مي‌شود

نشست نقد و بررسي كتاب «كوچه نقاش‌ها» با حضور سيدابوالفضل كاظمي در سازمان بسيج هنرمندان برگزار مي‌شود.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، نشست نقد و بررسي كتاب «كوچه نقاش‌ها»، خاطرات سيد ابوالفضل كاظمي با حضور مرتضي سرهنگي و محمد ناصر پورصالحي به عنوان منتقد كتاب در سازمان بسيج هنرمندان برگزار مي‌شود.

«كوچه نقاش‌ها» در 16 فصل و دربرگيرنده خاطرات «سيدابوالفضل كاظمي» تا پايان سال 67 با تمركز بيشتر بر دوران جنگ تحميلي است.

ابوالفضل كاظمي، از رزمندگاني است كه در كنار شهيد دكتر مصطفي چمران و در گروه شهيد اصغر وصالي با عنوان «دستمال سرخ‌ها» در كردستان فعال بوده است.

«نقاش كوچه‌ها» شامل خاطرات سيد ابوالفضل كاظمي است كه با مصاحبه و تدوين راحله صبوري آماده شده است.

عنوان «كوچه نقاش‌ها» براي اين كتاب، برگرفته از نام كوچه‌اي است كه كاظمي كودكي‌اش را با بسياري از همرزمانش در آن گذرانده است.

اين نشست دوشنبه 7 تيرماه سال جاري ساعت 17 در سالن كنفرانس سازمان بسيج هنرمندان برگزار مي‌شود.

سازمان بسيج هنرمندان در خيابان شهيد مفتح، نرسيده به خيابان شهيد مطهري، خيابان شهيد وراويني، پلاك 31 واقع است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار