آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۶۸۶
مصری:

واردات با ارز رانتی قدرت رقابت را از تولیدکننده می‌گیرد / مسئول اقتصادی کشور هنوز مشخص نیست

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه ظرفیت تولید کشور به اندازه تمام کالا‌های ساخته شده کامل وارداتی است، گفت: مسئول اقتصادی کشور هنوز مشخص نبوده و کسی هم در این زمینه پاسخگو نیست.

به گزارش خبرنگار  اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا مصری، امروز یک تیرماه ۹۸ در مراسم روز ملی اصناف گفت: پس از خروج آمریکا از برجام، مساله اساسی استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد مقاومتی است؛ این در حالی است که نسخه نوشته شده و پزشک بیماری را تشخیص داده، اما کسی این نسخه را عملیاتی نمی‌کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با ذکر این سوال که مسئول اقتصاد کشور کیست؟ افزود: هنوز نمی‌دانم که مسئول اقتصاد کشور چه کسی است و جوابی برای این سوال پیدا نکرده ام. در حالیکه بسیاری از بخش ها، مسئول مشخص دارند، اما مسئول اقتصاد کشور که جهت‌ها را مشخص کرده و مسئولیت بپذیرد، هنوز مشخص نیست.

مصری تصریح کرد: اکنون کشور از  ظرفیت های  بالایی برخوردار است، به این معنا که به میزان تمام کالا‌های ساخته شده کاملی که از خارج کشور، وارد می‌شوند، ظرفیت تولیدی در کشور وجود دارد و نیازی به واردات نیست.

نایب رئیس مجلس اضافه کرد: امکان رقابت تولیدکننده داخلی چه در صنایع کوچک و متوسط و چه تولیدات صنایع بزرگ، تا زمانی که بابت واردات دلار می‌دهیم، وجود ندارد؛ چراکه کالای خارجی با ارز رانتی یا با قیمت غیرواقعی ارز وارد کشور می‌شود و رقابت را از تولیدکننده می‌گیرد.

به گفته مصری، وقتی ارز به فردی می‌دهیم که کالا وارد کند، او حقوق کارگر خارجی را به دلار می‌پردازد؛ بنابراین حقوق کارگر خارجی را نیز ما از جیب مردم می‌پردازیم.

وی با بیان اینکه ارز ارزان قیمتی که دولت ارایه می‌دهد منجر به شکل گیری سلاطین اقتصادی از جمله سلطان سکه و خودرو می‌شود، گفت: باید جلوی این سلاطین را گرفت چراکه رقابت را برای تولیدکنندگان داخلی سخت می‌کند. کاش سلطان تولید داشتیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار