هيئت نظارت بر مؤسسات علمي آزاد در آموزش و پرورش تشكيل شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۹۵
معاون سياسي-اجتماعي فرمانداري همدان:

هيئت نظارت بر مؤسسات علمي آزاد در آموزش و پرورش تشكيل شود

معاون سياسي - اجتماعي فرمانداري همدان گفت: بايد هيئت نظارتي در آموزش و پرورش براي نظارت بر چگونگي دريافت شهريه و مطابقت آن با نوع ارائه خدمات مؤسسات علمي آزاد تشكيل شود.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، عبدالحسين مرادي در جلسه شوراي آموزش و پرورش شهرستان همدان اظهار داشت: در جلساتي كه در راستاي غني‌سازي اوقات فراغت و اردوهاي طرح هجرت 3 تشكيل گرديد، موافقت شد كه با توجه به جمعيت 110 هزار نفري دانش‌آموزان همداني، همدان با ساير شهرستان‌ها تفاوت کند.

وي افزود: با توجه به اينكه 82 درصد جمعيت شهري در همدان است و 90 درصد شهرستان‌ها را جمعيت روستايي تشکيل مي دهد بايد ظرفيت‌سازي و بسترسازي لازم صورت گيرد.

معاون سياسي‌-اجتماعي فرماندار همدان بيان داشت: غني‌سازي اوقات فراغت دانش‌آموزان بايد مورد توجه و جديت ويژه‌ قرار گيرد؛ به طوري كه كميت و كيفيت و ساعات اوقات فراغت بررسي و ارزيابي شود تا موجب رضايت مردم باشد.

مرادي در ادامه با اشاره به چگونگي دريافت شهريه از مؤسسات علمي آزاد نيز اضافه كرد: بايد هيئت نظارتي در آموزش و پرورش براي نظارت بر چگونگي دريافت شهريه و مطابقت آن با نوع ارائه خدمات تشكيل شود تا آموزش با افكار دانش‌آموزان در ارتباط باشد.

وي با اشاره به اينكه ثبت‌نام دانش‌آموزان بايد در نزديكي محل سكونت انجام شود، خاطرنشان كرد: همه مدارس بايد از كيفيت لازم برخوردار باشند و با يکديگر تفاوتي نکنند تا موجب نشود خانواده‌ها در غير از محل سكونت خود اقدام به ثبت‌نام فرزندانشان كنند.

محمود كتابي، رئيس آموزش و پرورش ناحيه 2 همدان نيز در اين جلسه گفت: مقدمات ثبت‌نام دانش‌آموزان آغاز شده و دريافت هر گونه وجه در هنگام ثبت‌نام از اولياي دانش‌آموزان مدارس دولتي، شاهد و هيئت ‌امنايي ممنوع است.

وي اظهار داشت: براي هر مدرسه 25 ميليون تومان سرانه در نظر گرفته شده است كه نخستين سرانه اوايل تير ماه به مدارس واريز مي‌شود تا مديران دغدغه‌اي نداشته باشند.

رئيس آموزش و پرورش ناحيه 2 همدان ادامه داد: اوليا سعي كنند تا حد امكان در مدارس نزديك محل سكونت ثبت‌نام داشته باشند تا ساماندهي و نظارت به خوبي صورت گيرد و مديران نيز بايد براي تسهيل امور ثبت‌نام با اوليا نهايت همكاري را بکنند.

كتابي از تنظيم قراردادهاي صوري مشاوران املاك و اولياي دانش‌آموزان اظهار گله‌مندي كرد و عنوان داشت: برخي خانواده‌ها براي ثبت‌نام فرزند خود در مدرسه دلخواه اقدام به تنظيم قراردادهاي صوري در مشاور املاك كرده که در طول سال مديران به اين قضيه پي مي‌برند و اين موضوع مدرسه را دچار مشكل مي‌كند.

حسن شمايي، رئيس مجمع امور صنفي و اتحاديه‌هاي زير پوشش استان همدان نيز از راه‌اندازي سايت ايران املاك خبر داد و گفت: با توجه به اينكه تنظيم قراردادهاي صوري همواره براي مردم دغدغه‌هايي را ايجاد كرده، اين مجمع اقدام به راه‌اندازي سايت كرده است.

وي افزود: در اين سايت تمام قولنامه‌ها داراي كد رهگيري هستند و به همه ادارات و مدارس اعلام شده تا قولنامه‌هاي بدون كد رهگيري را قبول نكنند؛ چرا كه جعلي است.

محمدرضا بياناتي، معاون فرهنگي- ‌اجتماعي شهرداري همدان نيز در اين جلسه گفت: در تابستان سال جاري آموزش شهروندي براي همه اقشار مردم و دانش‌آموزان ابتدايي تا متوسطه برگزار مي‌شود.

وي اظهار داشت: در سال گذشته با مشاركت نواحي 1 و 2 آموزش و پرورش، 7000 دانش‌آموز و 4000 نفر از بانوان همداني در آموزش شهروندي حضور يافتند.

معاون فرهنگي- ‌اجتماعي شهرداري همدان از آمادگي شهرداري همدان در غني‌سازي اوقات فراغت شهروندان خبر داد و بيان داشت: باشگاه ‌ورزشي شهرداري با هفت رشته ورزشي، 13 مركز علمي‌-فرهنگي و شش كتابخانه در ايام تابستان ميزبان شهروندان همداني است.

بياناتي در پايان خاطرنشان كرد: در آموزش شهروند الكترونيك 300 هزار نفر مخاطب قرار گرفتند كه استان همدان سومين استان در اين زمينه شناخته شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار