جشن ميلاد حضرت علي(ع) در دانشگاه آزاد بردسير برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از کرمان، در ابتداي اين مراسم حسين شريعت، رئيس دانشگاه آزاد بردسير با يادآوري اينكه پيروي از آن امام همام و اسوه عدالت و حقگويي ميتواند جامعه اسلامي را به سمت سعادت رهنمون سازد، تصريح كرد: تمام ابعاد زندگي حضرت علي (ع) اعم از حكومتداري، تربيت فرزندان و احترام به همسر ميتواند بهترين اسوه و الگوي رفتاري براي مسلمانان باشد.
وي افزود: هر كس بتواند مقام و منزلت اين امام بزرگوار را بشناسد در حقيقت به معرفت حقيقي الهي دست يافته كه اين شناخت نيز بسيار سخت و در عين حال پيچيده است.
همچنين در اين مراسم حجت الاسلام محمد دوست محمدي، مسئول دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد بردسير ضمن اشاره به احاديث و روايات متعدد در وصف حضرت علي (ع)، زندگي سراسر معنوي و عشق به خدا را از ويژگي هاي اميرالمومنين دانست و گفت: سادهزيستي و توجه حقيقي به بيتالمال دو شاخصه اصلي حكومتداري حضرت علي (ع) است.
لازم به ذکر است، اين مراسم با اجراي برنامه هاي متعدد فرهنگي همراه بود./انتهاي پيام/