آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۳۷۱۹
ملکی خبر داد

۲ کشته در تصادف اتوبان قم

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت:در حادثه دیشب یک زن و مرد به علت گرفتار شدن در خودرو جان خود را از دست دادند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی درخصوص حادثه تصادف در مسیر جنوب به شمال اتوبان تهران_قم گفت: این حادثه در ساعت ۰۰:۲۶ بامداد اتفاق افتاد. این محدوده خارج از حوزه استحفاظی شهرداری و آتش نشانی تهران است. تقریبا مقابل خروجی رباط کریم این حادثه روی داد، اما از آتش نشانی تهران از ایستگاه ۵۰ نیرو به عنوان کمک اعزام شد.

وی در ادامه گفت:در این حادثه ۳ دستگاه خودرو شامل دو دستگاه خودرو ۴۰۵ و یک دستگاه پرشیا با یکدیگر برخورد کردند. در اثر این حادثه یک دستگاه پژو ۴۰۵ کاملا شعله ور شده بودو زمانی که آتش نشانان به محل رسیده بودند یک نفر که جان خود را از دست داده بود و داخل خوردرو کاملا گرفتار و محبوس شده بود. آتش نشانان بلافاصله آتش را خاموش کردند و جسد مجهول الهویه را پیدا کردند.

جلال ملکی در پایان گفت:جمعا از این خودرو‌ها ۶ نفر هم توسط آتش نشانان نجات پیدا کردند که هر ۶ نفر هم مرد بودند. در داخل پرشیا هم یک خانم جوان حدود ۱۸ سال بود که به علت گرفتار شدن در خودرو و جراحات وارده جان خود را از دست داد. با کمک آتش نشانان از ماشین خارج و منطقه پاک سازی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار