آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۴۱۳۸

نتانیاهو: ترامپ جنگ اقتصادی بسیار قدرتمندی علیه ایران به‌راه انداخته است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه ایران بزرگترین تهدید برای صلح جهانی است، گفت: بازگشت کشور‌ها به توافق هسته‌ای ایران به معنای مجوز برای ساخت تسلیحات اتمی است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته (پنجشنبه) با تکرار ادعا‌های بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای، به معنای اعطای تسلیحات اتمی به ایران است.

نتانیاهو طی سخنرانی در دانشکده افسری نیروی هوایی رژیم صهیونیستی مدعی شد: «زمانی که رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ از توافق هسته‌ای خارج شد، ایران تلاش کرد دو کار انجام دهد. اول، آن‌ها تلاش کردند به‌صورت نظامی در سوریه خود را تثبیت کنند؛ که ما همواره با آن مقابله می‌کنیم».

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» وی با ادعای اینکه تل‌آویو هرگز به تهران اجازه نمی‌دهد حضور نظامی خود در سوریه را تثبیت کند، افزود: «آنچه لازم باشد برای جلوگیری از آن انجام می‌دهیم. ما در حال مبارزه با نظامیان ایران در سوریه هستیم و ترامپ نیز جنگ اقتصادی بسیار قدرتمندی علیه ایران به‌راه انداخته است».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ایران را «بزرگترین تهدید برای صلح جهانی» خوانده و ادعا کرد: «نباید به آن‌ها اجازه داد تا به تسلیحات اتمی دست یابند. بازگشت (آمریکا) به برجام یعنی رها کردن ایران برای دستیابی به تسلیحات اتمی. ترامپ هم گفته بود که اجازه نمی‌دهد ایران به سلاح اتمی برسد... بازگشت به برجام اشتباه است».

نتانیاهو در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره مناقشات با فلسطینی‌ها نیز گفت: «تسلط امنیتی بر کرانه باختری همواره در دست ما خواهد بود. ما هرگز امنیت خود و تسلط بر کرانه باختری را به عناصر خارجی واگذار نمی‌کنیم».

این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا از مشاور امنیت ملی کاخ سفید و دبیر شورای امنیت ملی روسیه دعوت کرده بود که ضمن حضور در فلسطین اشغالی، درباره موضوع ایران و سوریه صحبت کنند.
 
سخنرانی نتانیاهو پشت شیشه‌های ضدگلوله
سخنرانی نتانیاهو پشت شیشه‌های ضدگلوله در دانشکده نیروی هوایی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار