آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۳۰۲

وکیل حیدرآبادی فرصت دفاع در دادگاه را از دست داد

وکیل مدیرعامل سابق بانک سرمایه که به تازگی توسط اینترپل دستگیر شده است با عدم حضور در جلسه دادگاه فرصت دفاع از موکلش را از دست داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پانزدهمین جلسه رسیدگی به مفاسد رخ داده در بانک سرمایه امروز در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد مالی به ریاست قاضی اسدالله مسعودی مقام تشکیل شد که در بخشی از این جلسه قاضی خواست تا وکیل حیدرآبادی‌پور مدیرعامل سابق بانک سرمایه که به تازگی توسط اینترپل دستگیر شده است به ارائه دفاع از موکل خود بپردازد که متوجه عدم حضور وی در جلسه دادگاه شد و از منشی دادگاه خواست تا در جلسه آینده حضور وی را نپذیرد؛ بنابراین گزارش قاضی مسعودی‌مقام گفت: آقای وکیل فرصت دفاع از موکل خود را از دست دادند.

در ادامه قاضی مسعودی مقام خیرالله بیرانوند را به جایگاه متهمان فراخواند و اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق مشارکت در ۹ فقره خیانت در امانت به مبلغ ۸ هزار و ۶۹۶ میلیارد و ۶۸۳ میلیون ریال را به وی تفهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار