اجراي عمليات برخورد غافلگيرانه با مخلان نظم و امنيت عمومي در شيراز
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۴۶
فرمانده انتظامي استان فارس خبر داد:

اجراي عمليات برخورد غافلگيرانه با مخلان نظم و امنيت عمومي در شيراز

فرمانده انتظامي استان فارس گفت: عمليات برخورد با مخلان نظم و امنيت عمومي بامداد امروز به صورت غافلگيرانه در سه منطقه شيراز اجرا شد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، سردار سرتيپ دوم علي مؤيدي سحرگاه امروز در حاشيه اجراي طرح امنيت اجتماعي در شيراز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ در اين عمليات 60 نفر از عوامل هدف که از افراد سابقه دار بودند و همچنين 25 نفر اتباع بيگانه که در يکي از اين محلات به صورت غير قانوني نگهداري مي شدند، دستگير شدند.

وي افزود:‌ در محله هاي آلوده و جرم خيز شهر شيراز،‌ طرح ارتقاي امنيت اجتماعي به منظور برخورد با مخلان نظم و امنيت اجتماعي با اقتدار و صلابت و با همکاري مردم و هماهنگي با مسئولان اجرا مي شود.

فرمانده انتظامي استان فارس گفت: اکثر ‌افراد دستگير شده شناخته شده، شرور و داراي جرايم کيفري در زمينه سلب امنيت مردم هستند.

مؤيدي بيان کرد: با اجراي اين طرح اموال مسروقه قابل توجهي اعم از خودرو، موتورسيکلت و همچنين مقادير زيادي انواع مواد مخدر کشف شد.

وي تصريح کرد: طرح ارتقاي امنيت اجتماعي در استان فارس و شهر شيراز به صورت مسمتر و با هماهنگي با مراجع قضايي ادامه خواهد يافت.

فرمانده انتظامي استان فارس خاطرنشان کرد: دستگاه قضايي در اين عمليات ها مجوز لازم را صادر کرده است و در ادامه کار هم با دستگيرشدگان و متهمان با قاطعيت برخورد مي کند.

مويدي گفت:‌ حضور پليس در محله هاي مختلف عرصه براي مخلان نظم و امنيت اجتماعي را تنگ و محيط را براي آنها ناامن کرده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار