آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۵۷۵
همتی خبر داد

طرح جدید بانک مرکزی برای تامین مالی واحد‌های تولیدی

رئیس‌کل بانک مرکزی از طرح موسوم به «تأمین مالی مولد» برای تأمین مالی فعالیت‌های تولیدی خبر داد و نوشت بر اساس این طرح با کمترین نیاز به انبساط اعتباری و اثر تورمی، نیاز زنجیره تولید صنعت به سرمایه در گردش پاسخ داده می‌شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رئیس‌کل بانک مرکزی طی یادداشتی از طرحی موسوم به «تأمین مالی مولد» برای تأمین مالی فعالیت‌های تولیدی خبر داد.

در متن یادداشت عبدالناصر همتی آمده است: افزایش هزینه‌های تولید درطول یک سال گذشته، نیاز به سرمایه درگردش تولید را به‌شدت افزایش داده و این تأمین مالی را دشوارتر نموده است.
بانک مرکزی با درک این وضعیت، به‌دنبال طرح‌هایی جهت حل این دشواری است. اصل اساسی در نگاه بانک مرکزی آن است که هرگونه طرحی، اولاً: به تأمین مالی فعالیت‌های تولیدی منجر شود و نیاز افزایش‌یافته سرمایه درگردش آن‌ها را برآورده نماید، ثانیاً: منجر به انحراف در منابع نظام بانکی و تشدید فشار‌های تورمی و قیمتی نشود.
بر این اساس، در کمیته‌های مشورتی نقدینگی و اعتباری بانک مرکزی طرح‌های متعددی مورد بحث قرار گرفته است. یکی از این طرحها، طرح «تأمین مالی مولد» است، به‌نحوی که با کمترین نیاز به انبساط اعتباری و اثر تورمی، نیاز زنجیره تولید صنعت به سرمایه در گردش پاسخ داده شود و از انحراف منابع به‌سمت فعالیت‌های غیرمولد به‌خوبی جلوگیری شود.
این طرح پس از نظرخواهی از متخصصین پولی و بانکی جمع‌بندی و در کنار تلاش‌های جاری بانک‌های کشور برای تأمین مالی تولید، در جهت جلوگیری از رکود و اعاده رونق تولید به‌کار گرفته می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار