کد خبر:۷۷۸۰۰۲

محمدزاده: بخشنامه نحوه به‌کارگیری آموزش‌دهندگان به‌صورت حق‌التدریس ابلاغ می‌شود

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی از ابلاغ بخشنامه‌ای از طریق امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در خصوص نحوه به‌کارگیری آموزش‌دهندگان به‌صورت حق‌التدریس خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاپور محمدزاده معاون وزیر و رئیس سازمان در نهمین جلسه شورای معاونان و مدیران ضمن تبریک دهه کرامت و همچنین فرارسیدن سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) گفت: «سازمان نهضت سوادآموزی از بین ۱۰۵ دستگاه رتبه نهم دوره خدمات الکترونیکی را کسب کرد. از تلاش و کوشش همکاران سازمان تشکر می‌کنم. سازمان نهضت سوادآموزی با سه رتبه صعود نسبت به سال قبل، موفق به کسب این رتبه شده است.»

محمدزاده ادامه داد: «کمبود‌های مشاهده شده در حوزه سوادآموزی استان‌ها، کم و بیش به نوعی در دیگر بخش‌های آموزش و پرورش هم وجود دارد لذا لازم است این کمبود‌ها از سوی سازمان و اداره کل آموزش و پرورش استان‌ها به گونه‌ای مدیریت تا کار‌ها به شکل مطلوب انجام شود.»

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: «بر اساس تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی، مقرر شده بود آموزش و پرورش از بین چهار گروه مشمول این قانون کمبود نیروی انسانی خود را به‌صورت حق‌التدریس تأمین کند، اما قانون مذکور در مورد سه گروه اول عملیاتی شد و در مورد آموزش‌دهندگان مغفول باقی ماند و با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی سازمان، مقرر شد بخشنامه‌ای از طریق امور اداری و تشکیلات وزارت متبوع درباره نحوه به‌کارگیری آموزش‌دهندگان به‌صورت حق‌التدریس ابلاغ شود.»

محمدزاده اعلام کرد: «وضعیت استان‌ها متفاوت است و باید متناسب با آن شرایط برنامه‌ریزی کرد، همچنین باید نظارت و بازدید‌ها از استان‌ها طبق تدابیر و سیاست‌های سازمان با حساسیت و دقت بیشتر صورت گیرد و برهمین اساس تمام تلاش ما این است که پشتیبانی لازم از سوادآموزی استان‌ها داشته باشیم.»

در ابتدای این جلسه اردشیر قیصر، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی و همچنین لیلا رضایی، مدیر کل دفتر سواد آموزی گزارشی از ماموریت استان‌های کرمان و لرستان ارائه کردند و در ادامه مهدی نامجومنش، مدیر کل دفتر سنجش و ارزشیابی گزارشی از نتایج ارزیابی پنجمین دوره خدمات الکترونیک ارائه کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۸
دوبارمیخان نهضتی های بیسوادوارداموزش پرورش کنندبایدازاینا برای حق التدریس شدن هم ازمون گرفت الکی وارداموزش وپرورش بشوند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷
بایدبرای حق التدریس شدن اموزشیاران ازاونا ازمون گرفت وشرایط ویژه بزارندفردا که وارداموزش وپرورش شدندمیگن طبق ایین نامه بایدبدون ازمون واردشویم ازهمین الان بایدغربالگری کرداصلا انصاف نیست کسی فقط یه دوره دوتا دانش اموزدرسامانه ثبت کرده بدون اینکه درس بدهندبیاینداموزش وپزورش همان دانش اموزشون بیارندببینندمعلم نهضتشون میشناسندنه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار