دانشگاه تمدنساز، تمدن اسلامي را ميسازد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، حجتالاسلام رضا عليكرمي در اين مراسم اظهار داشت: به بسيج هنوز خوب ميدان نداديم و در حال حاضر ما شرمنده نام «بسيج» هستيم، چرا كه تمدن و تاريخ اسلام با وجود بسيجيان شكل گرفته است.
رئيس دانشگاه پيام نور قم با اشاره به فتنههاي اخير در كشور خاطرنشان كرد: دوران فتنه هنوز به پايان نرسيده است و همه مردم و بسيجيان بايد هوشيار بوده و به يكديگر اعتماد كافي داشته باشند.
وي همچنين تصريح كرد: در زمان كنوني، ولايتمداري در يك كفه ترازو و شيطانپرستي و كفر در كفه ديگر ترازو قرار دارند و وظيفه ما اين است كه خط خود را به درستي مشخص كنيم.
علي كرمي در بخش ديگري از سخنان خود در قالب چند توصيه خطاب به دانشجويان اظهار داشت: عصبانيت يكي از مواردي است كه دشمن دنبال ميكند، بنابراين بايد صبور بود، چرا كه عصبانيت بسيج و بسيجي خواسته دشمنان نظام است.
رئيس دانشگاه پيام نور قم يكي ديگر از حربههاي دشمن را تضعيف روحيه بسيجي عنوان كرد و افزود: دشمنان در پي از بين بردن روحيه بسيجي در كشور هستند و آنچه رژيم صهيونيستي و آمريكا را به زانو درآورده، همين روحيه بسيجي است.
وي در پايان با بيان اينكه بسيج يك ميدان باز است و همه بايد در آن مشاركت داشته باشند، خاطرنشان كرد : بسيج ميدان بازي است كه تمام جناحها و گروهها و با هر رنگ و عقيدهاي بايد در آن دخالت داشته باشند تا آنچه مورد نظر مقام معظم رهبري مبني بر جذب حداكثري در بسيج است، محقق شود./انتهاي پيام/