کد خبر:۷۷۸۱۶۱

هوای پایتخت ناسالم می‌شود

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: با توجه به افزایش غلظت آلایند‌ها پیش‌بینی می‌شود طی امروز هوا ناسالم شود و همچنین احتمال وزش باد نسبتا شدید در تهران وجود دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین شهبازی مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۱۱۰ قرار داشت و ناسالم بود و در حال حاضر این عدد بر روی شاخص ۹۰ قرار گرفته و سالم است.

وی افزود: پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده افزایش تدریجی میزان ناپایداری جوی در طول امروز است.

شهبازی افزود: در برخی از ساعات امروز وزش باد شدید با بزرگی بالاتر از ۸ متر بر ثانیه پیش‌بینی می‌شود که در برخی از زمان‌ها احتمال ریزش گرد و خاک و افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به همراه خواهد داشت.

مدیر واحد مدلسازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران خاطرنشان کرد: براساس افزایش موقتی غلظت آلاینده‌ها در برخی از ساعات امروز وضعیت کیفیت هوا در برخی مناطق شهر تهران ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد شد و این وضعیت تا فردا ادامه دارد.

وی گفت: برای روز آینده نیز پیش‌بینی می‌شود وضعیت هوا در محدوده مرزی بین سالم و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار