توسعه قم نيازمند همدلي و کار مضاعف مديران است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در قم، حجت الاسلام علي بنايي صبح امروز، طي سخناني در شوراي برنامهريزي استان قم اظهار داشت: توسعه استان قم با مشورت و همدلي مديران و نيز کار و همت مضاعف آنها محقق شدني است.
وي با بيان اينکه در سال گذشته کارهاي بسيار خوبي در جهت عمران و آباداني استان قم صورت پذيرفت، افزود: خوشبختانه قم از سال گذشته به استقبال فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر کار و همت مضاعف رفت و در اين راستا ما شاهد پيشرفت اميدوار کنندهاي در اجرايي کردن پروژههاي عمراني اين استان بوديم.
بنايي همچنين با اشاره به اينکه دولت و مجلس عنايت و توجه ويژهاي براي توسعه و آباداني قم دارند، گفت: با توجه به اين که دولت در حال حاضر عزم خود را براي حل مشکلات و کمبودهاي استان قم جزم کرده و نيز رئيس مجلس نيز در اين رابطه اهتمام جدي دارند بايد گفت در حال حاضر بهترين شرايط ممکن در جهت رشد و توسعه هرچه بهتر و بيشتر استان قم فراهم شده است.
نماينده مردم قم در مجلس بيان داشت: مديران استان بايد از اين شرايط طلايي بهترين استفاده ممکن را درجهت جذب اعتبارات مورد نياز و نيز پيش بردن فعاليتهاي عمراني، اجتماعي و فرهنگي در قم داشته باشند و حقيقتا فرصتهاي پديد آمده را در جهت خدمترساني به مردم شريف استان قم غنيمت بشمارند./انتهاي پيام/