خدمت رساني نياز به جهاد دارد که از ابتداي انقلاب در بسيج و بسيجي شکل گرفت
سيد امير ايزدي در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اصفهان، اظهار داشت: امسال تعداد 2357 نفر از دانشجويان اين استان در قالب 53 گروه جهادي،45000 نفر روز به مناطق محروم خدمت رساني مي کنند.
وي افزود: از 10 تيرماه جاري اعزام اين افراد به مناطق محروم استان هاي اصفهان، چهارمحال و بختياري، کهکيلويه و بويراحمد، استان لرستان و سيستان و بلوچستان آغاز شده و تا قبل از ماه مبارک رمضان به اتمام مي رسد.
مدير بسيج سازندگي و کارآمدسازي بسيج دانشجويي استان اصفهان خدمت رساني اين گروه ها را در عرصه هاي علمي، آموزشي، بهداشت و درمان، عمراني و فرهنگي دسته بندي كرده و بهره گيري از روحانيون و طلاب خواهر و برادر و برگزاري کلاس هاي قرآني را از نکات برجسته اين اردوها عنوان كرد.
ايزدي با اشاره به اين که کمک ها و پشتيباني هاي دانشگاه ها به خصوص دانشگاه هاي دولتي و پيام نور در اين زمينه کارساز بوده است، از همراهي و حمايت برخي از استانداران و نمايندگان مجلس با جهادگران بسيجي قدرداني و بر راهگشا بودن آن تأکيد کرد.
وي با اشاره به اينکه اردوهاي جهادي هم در دانشجويان شرکت کننده و هم در مردم مناطق محروم مؤثر است، تصريح کرد: اجراي اين برنامه ها در بسيجيان باعث خودسازي و رشد شخصيت، بالا رفتن توان مديريتي و تربيت آينده سازاني که طعم محروميت را چشيده اند، مي شود و به نفوذ و صدور انقلاب اسلامي در بين مستضعفان و نيز موجب تحرک و بيداري در ادارات به خواب رفته اين استان ها مي شود.
مدير بسيج سازندگي و کارآمدسازي بسيج دانشجويي استان اصفهان خاطرنشان کرد: در خدمت رساني نياز به جهاد لازم است که از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي در بسيج و بسيجي شکل گرفت و بي منت و چشمداشت به خدمت رساني پرداخته است.
لازم به ذکر است، حجم اردوهاي اعزامي استان اصفهان در سال 1385، شش اردو بوده که امسال به حجم 53 گروه جهادي رسيده و در دو مقطع تعطيلات نوروز و تابستان سال جاري برگزار مي شود./انتهاي پيام/