آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۱۹۸
سرلشکر سلامی:

هیچ پهپادی از ایران ساقط نشده است / پهپاد ما ۳ ساعت و ۴۰ دقیقه از شناور‌های منطقه‌ای فیلم تهیه کرد

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رسماً اعلام می‌کنم هیچ پهپادی از ایران تاکنون ساقط نشده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر حسین سلامی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از مناطق سیلزده لرستان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دشمنان ما اگر مستنداتی در این ارتباط دارند باید به اثبات برسانند اظهار داشت: پهپاد ایران سه ساعت و ۴۰ دقیقه بر فراز آب‌های خلیج فارس در گردش بوده و از مجموعه شناور‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تصاویر مستقیمی را ارسال کرده که بخشی از این تصاویر را برای ملت ایران و افکار عمومی جهان نشان دادیم.

وی افزود: امروز در جهان هیچکس حرف بدون استناد را نمی‌پذیرد، دشمنان اگر می‌توانند فیلم اصابت و قطعات ایرانی بودن پهپاد را نشان دهند.

سردار سلامی با تاکید بر اینکه قاطعانه می‌گویم این یک دروغ بزرگ است و ما اثبات کردیم دروغ است، افزود: دشمنان هم ادعای خود را اثبات کنند.
 
آمریکا که نتوانست ادعای خود مبنی بر سرنگونی یک پهپاد ایرانی را ثابت کند، به تازگی مدعی شده که هفته گذشته «شاید یک پهپاد دیگر» را هم ساقط کرده باشد؛ «کنت مک‌کنزی» رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای با شبکه سی. بی. اس مدعی شد: مثل همیشه این یک مساله پیچیده تاکتیکی است. ما معتقدیم دو پهپاد بود. نظر ما این است که رویارویی موفقی با دو پهپاد داشتیم. شاید دو پهپاد بود که البته اطلاعی از آن نداریم.

هفته گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد که ناو آمریکایی «یو. اس. اس باکسر» یک پهپاد ایرانی را سرنگون کرده است؛ آمریکایی‌ها نتوانستند ادعای خود را ثابت کنند.

همچنین این ادعا به سرعت توسط مقامات ارشد نظامی و دیپلماسی کشورمان تکذیب و ساعاتی بعد با انتشار تصاویر گرفته شده توسط پهپاد مورد ادعای ترامپ از همان ناو و چند کشتی آمریکایی دیگر بی‌اعتبار شد.

به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط نیرو‌های هوافضای سپاه پاسداران موجب شد تا ترامپ برای کاستن از شدت این زیان و اعاده حثیت چنین ادعایی را مطرح کند.

حتی برخی رسانه‌ها این احتمال را مطرح کردند که ناو آمریکایی احتمالاً یک پهپاد اماراتی را سرنگون کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار