آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۰۳۳۳
زارعی در جمع اساتید آذربایجان غربی:

تکیه وزارت خارجه به کشور‌های غیرهمسایه باعث معطل ماندن ظرفیت‌های آذربایجان غربی شده است

رئیس بسیج اساتید کشور گفت: با وجود استانی مثل آذربایجان غربی برخوردار از چهار کشور همسایه، تحریم ایرانیان، ادعایی مضحک است؛ اما به دلیل تکیه وزارت خارجه به کشور‌های غیرهمسایه، ظرفیت‌های این استان معطل مانده است.

تکیه وزارت خارجه به کشور‌های غیرهمسایه باعث معطل ماندن ظرفیت‌های آذربایجان غربی شده است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،مجتبی زارعی، عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس و رییس بسیج اساتید کشور که در کارگاه بهبود و نوسازی تشکیلاتی و جذابیت روش شناسی‌های بسیج اساتید برای ورود تمامی استادان دغدعه‌مند آذربایجان غربی برای احصای نظام مسایل و چگونگی ارائه راه حل برای معضلات این استان سخن می‌گفت،افزود: آذربایجان غربی یکی از جذابترین استان‌های کشور از حیث مزیت‌هاست و با وجود استانی مثل آذربایجان غربی برخوردار از چهار کشور همسایه، تحریم ایرانیان، ادعایی مضحک است؛ اما به دلیل نابلدی کارگزاران و تکیه وزارت خارجه به کشور‌های غیرهمسایه، ظرفیت‌های این استان معطل مانده است.

وی خطاب به وزیر خارجه و دولت گفت:: اگر بعد از سرخوردگی از پیمان شکنی آمریکای جنایتکار اینک میل به اروپا هم داشته باشید؛ آذربایجان غربی دروازهٔ ایرانی ورود به اروپاست و آقای ظریف و معاونینش اگر وزارت خارجه را تعطیل کنند و به رونق مناسبات با چهار کشور همسایهٔ آذربایجان غربی همت کنند هم امنیت ملی را و هم توسعهٔ ملی را و هم کار با اروپا‌ی ریا کار را یک جا کسب خواهند کرد؛ اما باید بجای اتلاف وقت در پشت در‌های بستهٔ آمریکا و مذاکرات پنهان با جنایت کاران، زیر ساخت‌های این استان و دیگر استان‌های ظرفیت دار برای رهایی از وعدهٔ دروغگویان غربی را برای گسترش اقتصاد کشور فراهم کنید

عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس گفت:مشکل عمدهٔ کشور عدم توجه به ظرفیت‌ها است، باید کادر سازی و تربیت حکمرانان کشور را براساس توجه به ظرفیت‌های ایران فعال کرد؛ ایرانیان در دوره‌های مختلف و اکنون در در چنبره نفت گرا‌ها، جناح گرا‌ها، قوم گرا‌ها و فرقه گرا‌ها گرفتارند؛ نیرو‌های مردمی در استان‌ها باید در مقابل این عوامل ضد پیشرفت و پوپولیستی، بر مدل مشارکت گرای ظرفیت ساز در سطوح استانی و ملی توجه کنند.

وی افزود: امنیت پایدار مردمی آذر بایجان غربی که حاصل خون توأمان شهدای شیعه و سنی است کار را برای استفاده از مزیت‌های ژئوپلتیک و ژئو استراتژیک این استان برای تاثیر بر رشد کشور آماده کرده است دولت و مجلس و بخصوص وزارت خارجه باید قدرت بالقوهٔ آذربایجان غربی در رشد و گسترش اقتصاد ملی را ادراک و فهم کنند و بیش از این کشور بزرگ ایران را تحقیر نکنند

زارعی با تأکید بر جایگاه بنیادین سرمایهٔ انسانی در شکوفایی مراحل دولت سازی، جامعه پردازی و تمدن سازی و تحلیل نقش اثربخش رهبر انقلاب در کادر سازی و تربیت حکمرانان تراز انقلاب گفت:  فتاح از افتخارات این این استان است که به دلیل خلوص، پاکدستی و مردمگرا بودن او در منظومه فکری و اندیشه‌ای رهبر انقلاب، ارتقا یافت؛ مدلی که باید الگو و معیار کادر سازی‌ها و جانشین پروری‌ها و تکثیر سرمایهٔ انسانی تراز انقلاب باشد؛ این مدل و مختصات، الگوی تأسیس دورهٔ‌های آموزشی نوین در مدرسه عالی حکمرانی و سیاستگذاری بسیج اساتید خواهد بود.

گفتنی است، در این کارگاه یک روزه، محور‌های مأموریت جنبش استادی بسیج در قالب معاونت های؛ «سرمایهٔ انسانی»، «پژوهش و فناوری»، «فرهنگی و اجتماعی»، «بررسی و تحلیل»، «بانوان و خانواده» و «پشتیبانی» با بُرش استانی در قالب «کتاب کار اعتلای جنبش استادی» در شکل‌های مجزّا و یکپارچه با حضور معاونین و اعضای شورای استانی جنبش، مدیران کانوهان و دفاتر دانشگاهی در سطح استان مورد تمرین قرار گرفت و چگونگی مداخلهٔ جنبش در کمک به مردم و کارگزاران استان با توجه به محور‌های توسعه‌ای و مزیّت ساز استان در بازدید میدانی از چند کانون دانشگاهی ارومیه بصورت واقعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار