آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۹۹۴

طراحی مغز هوشمند تجهیزات توسط دو خواهر نخبه / بهره‌برداری از ۱۵ جرثقیل بندری و شناور ساخت داخل

امروز در استان هرمزگان و با حضور وزیر راه‌ و شهرسازی یک شناور مسافری تولید داخل به آب انداخته می‌شود و ۱۵ دستگاه ترنستینر افتتاح خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل بنادر و دریانوردی لحظاتی پیش با حضور در جزیره قشم از پروژه‌های دریایی و بندری سازمان بنادر و دریانوردی بازدید خواهد کرد. همچنین از شناور تولید داخل بهره‌برداری خواهند کرد.

در حاشیه این مراسم مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در این باره اظهار داشت: امروز مقرر است که با حضور وزیر راه و شهرسازی شناور مسافری داخلی به آب اندازی شود.

الله‌مراد عفیفی‌پور افزود: این شناور در یارد‌های قشم ساخته شده است و ظرفیت آن ۱۵۸ نفر است.

* صادرات شناور‌های ساخت ایران

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان ادامه داد: بخش خصوصی این شناور‌ها را ۱۶ ماهه و کاملا با تکیه بر توان داخلی می‌سازد.

وی افزود: حدود ۳۰ کارگاه تولید شناور در استان هرمزگان فعال است که در سایت‌های مختلف طراحی و تولید شناور‌های مسافری و باری را انجام می‌دهند؛ که تاکنون سه فروند از شناور‌های تولید داخل به کشور‌های همسایه نظیر قطر صادر شده است.

* بهره‌برداری از ۱۵ دستگاه ترنستینر ساخت داخل

عفیفی‌پور افزود: امروز همچنین ۱۵ دستگاه ترنستینر ساخت داخل در بندر شهید رجایی به بهره‌برداری می‌رسد. بنابر این گزارش مبلغ قرارداد این ترنستینر‌ها ۲۱ میلیون یورو به کارفرمایی سازمان بنادر و پیمانکاری شرکت ماشین‌سازی منگان است.

وی همچنین درباره این شناور‌های مسافری توضیح داد: بدنه این شناور‌ها تمام آلمانی است که به لحاظ ایمنی و استحکام سازه‌ای ظرفیت بالایی دارد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توضیح داد: این شناور از امکان دریانوردی با سرعت ۲۲ گره دریایی در مسیر‌های مسافری برخوردار است.

عفیفی‌پور افزود:‌با الحاق این شناور جدید ساخت داخل به ناوگان هرمزگان تعداد شناور‌های مسافری مسیر‌های دریایی بین جزیره قشم به بندر عباس و جزایر هرمز و لارک به ۳۹ فروند با ظرفیت ۴ هزار و ۱۰۰ صندلی افزایش می‌یابد.

وی گفت:‌همچنین در راستای افزایش توان و پتانسیل بندر شهید رجایی به عنوان پیشرفته‌ترین و بزرگترین بندر کانتینری ایران در زمینه عملیات بندری عملیات ساخت ۱۵ دستگاه ترنستینر با بهره‌گیری از دانش و توان شرکت‌های ایرانی به پایان رسید و امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: با افزوده شدن این تجهیزات تعداد ترنستینر‌های ملکی سازمان بنادر در بندر شهید رجایی به ۶۰ دستگاه می‌رسد و ۲۸ دستگاه دیگر هم متعلق به بخش خصوصی است.

در این ۱۵ دستگاه ترنستینر ساخت داخل بخش الکترونیک و مغز هوشمند دستگاه‌ها توسط دو خواهر دوقلوی نخبه دانشگاه صنعتی شریف به نام‌های سمیه حسن‌زاده و سمانه حسن‌زاده برای اولین بار در کشور طراحی و ساخته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار