کد خبر:۷۸۳۱۳۰

همایش بزرگداشت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی آغاز شد

همایش بزرگداشت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی با حضور حجت‌الاسلام رئیسی، مسئولان عالی رتبه قضایی و کشوری و همچنین تعدادی از سفرای خارجی مقیم تهران و سازمان‌های بین المللی آغاز شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این همایش به مناسبت چهاردهم مرداد- پنجم اوت- به عنوان «روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی» از سوی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در سالن مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.

در این همایش حجت‌الاسلام رئیسی رئیس قوه قضائیه، محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم رئیس مجلس علمای شیعیان بحرین، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، محمد عزمی عبدالحمید نماینده رئیس شورای مشورتی سمن‌های اسلامی مالزی، خانم مرضیه هاشمی (آمریکایی مقیم ایران) و خبرنگار پرس تی وی، در رابطه با مسائل و موضوعات حقوق بشری سخنرانی می‌کنند.

قرار است در این همایش، پنجمین جایزه حقوق بشر اسلامی به ۲ نفر اعطا شود و همچنین از نفرات برتر جشنواره کتب و پایان نامه‌های دانشجویی در حوزه حقوق بشر تقدیر و جوایزی اهدا شود.

سازمان همکاری اسلامی، در سال ۱۳۶۹ اعلامیه اسلامی حقوق بشر را در سطح دولت‌های اسلامی به تصویب رساند. این سازمان در سال ۱۳۸۷ بنا به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران سالروز تصویب اعلامیه اسلامی حقوق بشر مصادف با چهاردهم مرداد- پنجم اوت- را به عنوان «روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی» تصویب کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار