رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: قیمت گوشت گوساله با توجه به نرخ دام زنده و ضرایبی که امروز برای لاشه، حذف استخوان و غیره در کشور وجود دارد نباید به ازای هرکیلو بالاتر از ۸۰ هزار تومان در بازار عرضه شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مختارعلی عباسی در مصاحبه با رادیو افزود: متاسفانه گوشت قرمز در عمل با قیمت های بالاتر از این به خصوص در فروشگاه های زنجیره ای و میادین به دست مصرف کنندگان می رسد.
وی اظهارداشت: حال سئوالی که با توجه به پائین آمدن قیمت دام زنده (گوساله پرواری) مطرح می شود اینکه چرا قیمت گوشت در بازار کاهش چندانی پیدا نمی کند.
رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ناگفته نماند قیمت گوشت نسبت به قبل پائین آمده اما انتظار این است که بیشتر از این کاهش پیدا کند.
وی افزود: بدین منظور جلسه ای روز گذشته با حضور مسئولان فروشگاه های زنجیره ای، اتحادیه دامداران ایران، انجمن صنفی دامداران و تولیدکنندگان گوشت قرمز برگزار شد.
عباسی اظهارداشت: تولیدکنندگان در این جلسه اعلام آمادگی کردند که گوساله زنده پرواری را به قیمت هرکیلوگرم 30 هزار تومان عرضه کنند.
وی گفت: همانطوری که همه واقفند دلالان و واسطه ها از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستند از اینرو ضرورت دارد دست آنان به نحوی از این بازار کوتاه شود.
رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: بطورکلی در جلسه دیروز مقرر شد برای حذف دلالان و واسطه ها از بازار گوشت توافقی بین تولیدکنندگان دام زنده و فروشگاه های زنجیره ای حاصل شود تا دام را بصورت مستقیم دریافت کنند.
وی اظهارداشت: بدون شک با چنین جهت گیری ضمن کوتاه شدن دست واسطه ها قیمت گوشت در بازار کاهش پیدا خواهد کرد.
عباسی گفت: واقع مطلب اینکه در شرایط حاضر ازنظر تولید گوشت مشکل خاصی در کشور وجود ندارد یعنی ارائه گوشت قرمز گرم و دام زنده به راحتی امکان پذیر است.
وی افزود: طبق معمول وقتی قیمت دام زنده کاهش پیدا می کند قیمت گوشت قرمز هم باید در بازار کاهش یابد ولی متاسفانه به دلیل مقاومت های که وجود دارد چنین اتفاقی نمی افتد.
رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: بررسی ها نشان می دهد اشکلات و موانعی در این مسیر وجود دارد که باید برطرف شود.
وی گفت: برای مثال فروشگاه های زنجیره ای اعلام می کنند هزینه های بسته بندی گوشت قرمز زیاد شده است.
عباسی افزود: هنوز جلسه ای با صنف فروشگاه های زنجیره ای برگزار نشده تا مشخص شود بصورت واقعی چه میزان هزینه ها افزایش یافته که قیمت گوشت کاهش پیدا نمی کند.
وی در ادامه یادآورشد: جلسه ای در آینده نزدیک با صنف مزبور برگزار و مسائل و مشکلات مربوط به حوزه بسته بندی گوشت بصورت دقیق بررسی تاکمک شود قیمت گوشت متعادل و با نرخ مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.