خريد قبر در قم اينترنتي مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۱۶

خريد قبر در قم اينترنتي مي‌شود

مديرعامل سازمان آرامستان‌هاي شهرداري قم گفت: خريد قبر در قم در آينده به صورت اينترنتي صورت مي‌گيرد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، سيد جمال‌الدين حسيني صبح امروز در نشست خبري اظهار داشت: با تمهيدات انديشيده شده و با راه‌اندازي سيستم‌الکترونيکي در سازمان بهشت معصومه(س) خدمات رزرو و خريد قبر در آينده اي نزديک در قم به صورت اينترنتي انجام مي‌شود.

وي افزود: با راه‌اندازي اين سامانه اطلاعات کامل متوفيات بهشت معصومه(س) قم وارد سيستم شده و دسترسي همگان به اطلاعات مورد نظر ميسر مي شود.

مديرعامل سازمان آرامستان‌هاي شهرداري قم بيان اينکه تا کنون حدود 60 هزار نفر در آرامستان بهشت معصومه(س) قم دفن شده‌اند، ابراز اميدواري کرد که با هماهنگي همه نهاد‌‌ها و دستگاه‌هاي مربوطه، بويژه استانداري در آينده شاهد اين باشيم که همه اموات فقط در بهشت معصومه(س) دفن شوند و ديگر در قبرستان‌هاي داخل شهر دفن ميت صورت نگيرد.

حسيني در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر به طور متوسط روزانه 16 نفر در قم به خاک سپرده مي‌شوند که نيمي از اين تعداد در آرامستان بهشت معصومه(س) دفن مي‌گردند.

وي همچنين در خصوص پروژه‌هاي عمراني و خدماتي سازمان بهشت معصومه(س) گفت: در حال حاضر تعداد 12 پروژه عمراني و خدماتي با اعتباري حدود 13 ميليارد ريال در بهشت معصومه(س) در دست احداث است که تا پايان سال اين پروژه‌ها به بهره‌برداري مي‌رسند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار