بيمارستان فوق تخصصي چشم در سرعين راه‌اندازي مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۶۷۹

بيمارستان فوق تخصصي چشم در سرعين راه‌اندازي مي‌شود

سرپرست دانشگاه علوم پزشكي اردبيل گفت: بيمارستان 500 تختخوابي فوق تخصصي چشم به همت پروفسور علي اصغر خدادوست در سرعين راه ‌اندازي مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اردبيل، فرهاد پورفرضي ديروز در ديدار پروفسور علي اصغر خدادوست با كاركنان و اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي اردبيل اظهار داشت: جذب توريسم از كشورهاي همسايه و حاشيه خليج فارس و مداواي مسافران از اهداف اصلي احداث اين بيمارستان است.

وي با بيان اينكه در اين بيمارستان علاوه بر بخش درمان به حوزه پژوهش نيز پرداخته مي شود، افزود: احداث اين بيمارستان منبع درآمد موثري خواهد بود و به دنبال آن وضعيت اقتصادي مردم نيز ارتقا مي يابد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشكي اردبيل توريسم ‌درماني را مقوله‌اي مهم در جهان امروز عنوان و تصريح كرد: به منظور تحقق اين امر در استان اردبيل مجموعه توريستي و گردشگري سرعين براي احداث بيمارستان 500 تختخوابي فوق تخصصي چشم در نظر گرفته شده است.

پورفرضي در ادامه با اشاره به سياست‌هاي دانشگاه علوم پزشكي در راستاي افزايش رشته‌هاي مختلف تحصيلي پزشكي ابراز اميدواري كرد، در آينده اي نزديك با افتتاح مجموعه‌هاي درماني متعدد، شاهد ارتقاي وضعيت بهداشت و سلامت در اين استان خواهيم بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار