کد خبر:۷۸۶۹۹۳
منطقی:

هوشمندسازی شرکت‌ها زمینه‌ساز همکاری معاونت علمی با سازمان نقشه‌برداری شد

رئیس ستاد توسعه حمل و نقل پیشرفته فضایی معاونت علمی و فناوری گفت: یکی از دلایل انعقاد تفاهم نامه با سازمان نقشه‌برداری کشور، حرکت شرکت‌های دانش‌بنیان به سمت هوشمندسازی است.

منطقی: هوشمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه‌ساز همکاری با سازمان نقشه برداری شد

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، منوچهر منطقی، رئیس ستاد توسعه حمل و نقل پیشرفته فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم انعقاد تفاهم نامه سازمان نقشه برداری کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با توجه به اینکه تمام شرکت‌ها به سمت هوشمندسازی حرکت می‌کنند معاونت علمی و فناوری تصمیم گرفت تا برای رسیدن به اطلاعات مورد نیاز جهت هوشمندسازی با سازمان نقشه برداری کشور تفاهم نامه همکاری امضا کند، علاوه بر این استفاده از تجهیزات اپتیکی در حوزه سنجش از راه دور برای تهیه فناوری‌های جدید نیازمند اطلاعات این سازمان بودیم.

منطقی ادامه داد: خدمات وسیعی در این حوزه مطرح است و می‌توانیم از متخصصین مختلف دانشگاهی در زمینه اطلاعات مکان محور استفاده کنیم، درحقیقت یکی از جنبه‌های اطلاعات مکان محور ورود به حوزه هوشمند سازی است. امیدواریم با نقشه راه عملیاتی طی سال‌های آینده در سه بعد متفاوت از این طرح برای پروژه‌های هوشمندسازی استفاده کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار