رشد چشمگير ساخت‌وساز مسکن در کشور مرهون حمايت‌هاي دولت نهم و دهم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۰۶
استاندار قم:

رشد چشمگير ساخت‌وساز مسکن در کشور مرهون حمايت‌هاي دولت نهم و دهم است

استاندار قم رشد چشمگير ساخت و ساز مسکن در کشور را مرهون حمايت‌هاي سنجيده دولت نهم و دهم دانست.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حجت‌الاسلام محمدحسين موسي‌پور روز گذشته در جلسه شوراي مسکن استان قم که با حضور علي نيکزاد، وزير مسکن و شهرسازي برگزار شد، اظهار داشت: مسکن يک نياز اساسي براي همه جوامع بشري بوده و همواره از دغدغه‌هاي اصلي مردم، بويژه نسل جوان به شمار مي‌رود.

وي افزود: خوشبختانه در چند سال اخير با حمايت‌هاي سنجيده دولت نهم و دهم از بخش مسکن، شاهد جهش چشمگير در اين بخش و پويايي بخش‌هاي اقتصادي و اشتغال در سراسر کشور هستيم.

استاندار قم خاطرنشان کرد: با تلاش‌هاي گسترده همه مسئولان مربوطه و سياست‌گذاري‌هاي مناسب در بخش مسکن، براي نخستين بار در 50 سال گذشته شاهد رشد منفي قيمت مسکن در کشور بوديم و اين مهم يک موفقيت بزرگ به شمار مي‌رود.

موسي‌پور از عزم جدي دولت در راستاي خانه‌دار شدن همه خانواده‌هاي ايراني در آينده‌اي نزديک خبر داد و گفت: تسهيلات اختصاص يافته در بخش مسکن و حمايت‌هاي دولت عدالت‌محور در سال‌هاي گذشته بي‌سابقه بوده و اين عوامل رونق در ساخت و ساز مسکن را به دنبال داشته است.

وي با اشاره به فعاليت‌هاي صورت گرفته در خصوص ساخت و ساز مسکن، بويژه در پروژه مسکن مهر در استان قم تصريح کرد: امروز قم به يک کارگاه بزرگ عمراني در بخش مسکن تبديل شده که اين جاي اميدواري بسياري دارد.

استاندار قم با بيان اينکه واحدهاي ساختماني در دست احداث بزودي به بهره‌برداري مي‌رسند، اظهار داشت: ساير بخش‌ها بايد همگام با بخش مسکن، اجراي پروژه‌هاي خود را سرعت بخشيده و نيازهاي اساسي و زيرساخت‌هاي لازم در پروژه مسکن مهر را هر چه سريعتر آماده سازند.

موسي‌پور ضرورت رعايت معماري اسلامي ـ ايراني در ساخت ابنيه ساختماني، بويژه در شهر مقدس قم را مورد توجه قرار داد و گفت: سازمان مسکن و شهرسازي نبايد نسبت به اين مسئله مهم غفلت داشته باشد و بايد راهکارهاي اساسي براي گسترش اين امر در جامعه را بينديشد.

وي با اشاره به معضل بافت‌هاي فرسوده در شهر قم، خواستار توجه بيش از پيش مسئولان مربوطه در اين خصوص شد و تصريح کرد: وجود بيش از1300 هکتار بافت فرسوده در قم نيازمند اختصاص اعتبارات و تسهيلات بيشتري است که اميدواريم در سال‌هاي آتي شاهد جهش چشمگير در اين خصوص باشيم.

استاندار قم گفت: اختصاص حدود 35 ميليارد ريال در سال جاري براي تکميل پروژه بهسازي مصلاي قم نيز ناکافي به نظر مي‌رسد و بايد افزايش يابد؛ زيرا راکد ماندن اين پروژه به صلاح نخواهد بود.

موسي پور خواستار استفاده هر چه بيشتر از ساخت و سازهاي صنعتي و فناوري‌هاي نوين در بخش مسکن شد و گفت: استفاده از تکنولوژي‌هاي برتر براي تسريع در امر ساخت مسکن بايد مورد توجه و دقت نظر مسئولان قرار داشته باشد.

وي در پايان با اشاره به ارتقاي چشمگير رتبه استان در بخش مسکن مهر در کشور و کسب رتبه سوم، از همه عوامل، دست‌اندکاران و مسئولان مربوطه تقدير و تشکر کرد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار