آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۲۱۳
هفته آینده؛

بزرگترین اردوی جهادی دانشجویان مشهدی در منطقه سیل زده روداب برگزار می‌شود

مسئول جهادسازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: بزرگترین اردوی جهادی دانشجویان مشهدی هفته آینده با حضور حدود ۲۰۰ دانشجو در منطقه روداب سبزوار برگزار می‌شود.

محمود حق دوست، مسئول جهادسازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: تمام دانشجویان برادر مشهدی می‌توانند هفته آینده در بزرگترین اردوی جهادی دانشجویان مشهدی در روداب سبزوار شرکت کنند.

حق دوست با اشاره به اینکه ثبت نام این اردو تا امروز ۵ شهریورماه ادامه دارد، افزود: این اردوی جهادی ۸ تا ۱۶ شهریور ماه برگزار خواهد شد.

مسئول جهادسازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از دانشجویان مشهد برای شرکت در این اردو ثبت نام کنند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای هفته جاری تا پایان هفته گروه‌های جهادی دانشگاه‌های کاشمر، تربت حیدریه و علوم پزشکی سبزوار در منطقه روداب حضور دارند، بیان کرد: در این اردو نیز ۵۰ نفر از دانشجویان خواهر و برادر شرکت کردند که برادران در بخش عمرانی و خواهران در بخش‌های فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

حق دوست با اشاره به اینکه تابستان امسال گروه‌های جهادی تمامی دانشگاه‌های استان برای ساخت منازل تخریب شده از سیل ابتدای سال جاری در روداب به این منطقه اعزام شدند، افزود: از ابتدای تابستان تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر از دانشجویان استان در این منطقه خدمت کردند.

وی با اشاره به اینکه ۲۳ تا ۲۹ شهریورماه نیز گروه دیگر از جهادگران دانشجوی استان به منطقه روداب اعزام خواهند شد، گفت: پیش بینی می‌کنیم تا پایان سال بیش از ۶۰۰ دانشجوی جهادگر در این منطقه خدمت کند.

مسئول جهادسازندگی بسیج دانشجویی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: ثمره تلاش تمامی این دانشجویان ساخت ۴۳ خانه روستایی به صورت مهندسی و با نظارت کامل است و امیدواریم هموطنانمان بار دیگر طعم تلخ بی سرپناهی را نچشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار