به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جلسه ستاد پیگیری سیاستهای اقتصادی مقاومتی با حضور معاون قوه قضائیه و با هدف حل مشکلات اقتصادی تولیدکنندگان و صنعتگران برگزار شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در این جلسه با اشاره به اینکه ریاست وقت قوه قضائیه در سال ۹۶، دستورالعملی را در راستای سیاستهای مقام معظم رهبری به دادگستریهای سراسر کشور ابلاغ کرد تا از ظرفیتهای قوه قضائیه در تحقق این سیاستها استفاده شود، گفت: با ابلاغ این دستورالعمل، هماهنگی با بخشهای مختلف دستگاههای قضایی با یکدیگر و سازمانها و دستگاههای بیرونی ایجاد شد.
محمدباقر الفت دو هدف عمده راهاندازی ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه را ایجاد امنیت سرمایهگذاری و رفع موانع حقوقی و قضایی تولید برشمرد و گفت: در این دستورالعمل بر بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی هم تاکید شده است.
وی ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در استان افزود: مقام معظم رهبری با تیزبینی که در بخش اداره کشور دارند از 10 سال پیش همه را به صورت جدی مکلف کردند که در بحث اقتصاد و فعالیتهای تولید کننده ثروت و فعالیتهای فقرزدا فعالیت شود.
معاون قوه قضائیه با استناد به بندهای مختلف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرد: این منشور با بقیه بیانیهها متفاوت است و حرفهایی در آن گفته شده که حرف دل همه ما است، با این تفاوت که برای همه این حرفها منشور راهحل دارد.
وی با اشاره به اینکه بدون غرضورزی فرهنگ عمومی کشور ما یک فرهنگ اقتصادی نیست، اضافه کرد: همین موضوع موجب مشکلات اقتصادی میشود.
الفت در ادامه به تاکید مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی و موضوع برجام اشاره کرد و گفت: به فرموده ایشان؛ نه این برجام نه این توافق به صورت کلی دردی از ما دوا خواهد کرد، نه اینکه این نشستها ما را به سمت حل مشکلات پیش خواهد برد و برای حل مشکلات تنها راه حل پیش رفتن در راستای اقتصاد مقاومتی است.
دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه حاکمیت باید روان کار اقتصاد باشد نه اینکه دست و پای اقتصاد را ببندد، افزود: ما باید با درک جایگاه رهبری فرامین ایشان را اجرایی کنیم.
وی اضافه کرد: به صورت کلی سمت و سوی کشور و نگاه مدیران کشور و تصمیمگیرندگان حمایت از تولید است، هرچند شاید سرعت کار کم باشد و مقداری لختی و پلشتی در کار باشد، ولی در مسیر حمایت قرار داریم و اراده حمایت کردن را پیدا میکنیم.