هدف قرار گرفتن پهبادهای اسراییلی-آمریکایی در یمن، سوریه، عراق و لبنان و همچنین عملیات حزب الله علیه صهیونیستها و شکست در ائتلاف سعودی و ضربه مهلک به آرامکو از جمله تحولات مهم این ایام است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- محسن دهنوی؛ * اگر تحولات بین المللی، بخصوص تحولات منطقهای و حوزه مقاومت را دنبال کنید قطعا با شنیدن و دیدن اخبار روز، خوشحال خواهید شد.
اصل ماجرا از سفر بشار اسد به تهران و آغاز جشن پیروزی مقاومت شروع شد. این شادمانی با پیشرفتها و البته فتح پارلمان لبنان توسط حزب الله و همچنین عراق توسط نیروی الفتح و سایرین در گذشته نوید بخش چنین روزی بود.
اما از زمانی که آمریکا ایران را تحریم نفتی و سپاه را تروریستی اعلام کرد، خیزش گروهها و جوانان مقاومت علیهشان را مشاهده کردیم. به طوری که در عراق جنبش النجبا و در لبنان حزب الله و در سایر نقاط هم گروههای همسو اعلام کردند که با هر تعرض کوچکی به جمهوری اسلامی عکس العمل سختی از سوی همسوهایش خواهد داشت.
اما آمدن اسد سوری، آمدن نخست وزیر عراق، گروهی از انصار الله یمن، حماس فلسطین، آبه از ژاپن و سابقا هم عمران خان از پاکستان حامل پیامهای مهمی بود.
اسد حامل پیام پیروزی جبهه مقاومت، آمدن نخست وزیر عراق نیز حامل پیام دوستی و برادری دو ملت و دو دولت، گروه انصارالله یمن برای پیام پایداری و پیروزی مقابل، ائتلاف سعودی-صهیونیستی-آمریکایی، حماس فلسطین هم بر ادامه مقاومت و البته بعد از برگشتش بود که اسراییل اعلام کرد حماس از یک گروه در حال تبدیل شدن به یک ارتش قدرتمند است، آبه از ژاپن حامل پیام ترامپ بود که البته نتیجهای برای ترامپ نداشت و عمران خان هم با سفرش به ایران، دور شدن از سعودی و نزدیکیش به ایران را اعلام کرد.
توقیف نفتکش انگلیسی و آزادی نفتکش ایران در جبل الطارق و پا در میانی فرانسه بین ایران و آمریکا هم از سایر نکات مهم این ایام است.
البته باید هدف قرار گرفتن پهبادهای اسراییلی-آمریکایی در یمن، سوریه، عراق و لبنان و همچنین عملیات حزب الله علیه صهیونیستها و شکست در ائتلاف سعودی و ضربه مهلک به آرامکو را از تحولات مهم این برهه نام برد.
زدن پهباد گلوبال هاوک نیز برای ترامپ بسیار دردناک و سنگین تمام شد. اما این روزها خبر حضور مرد غیرقابل پیش بینی عراق در حسینیه امام در محضر رهبر انقلاب اسلامی با حضور قاسم سلیمانی آن هم بصورت ارادتمندانه حامل پیامی بود برای دشمنان محور مقاومت که بعد از سخنرانی سید حسن نصر الله در دفاع از جمهوری اسلامی و برکناری بولتون اتفاق افتاد. البته بعضی از کارشناسان حرکات بعدی مقتدی صدر را نیز غیر قابل پیش بینی میدانند.
به هر حال به یک ربع آخر بازی رسیدیم که رییس جمهور آمریکا برای ابقایش نیاز به یک عکس یادگاری دارد تا چهار سال دیگر در این مقام بماند و ما امیدواریم که ادامه این پازل که تاکنون به بهترین صورت و حداقل با بیست و چهار جزء چیده شده، آخرین تکه خود را به صورت کامل کنندهترین عضو در خود جای دهد و حجت را تمام کند.
*محسن دهنوی، فعال سابق دانشجویی پردیس فرهنگیان کرمانشاه
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.