آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۲۷۴۸

از سامانه توپخانه‌ای حائل در رژه هفته دفاع مقدس تهران رونمایی می‌شود

در مراسم رژه امروز ۳۱ شهریور در تهران از سامانه توپخانه‌ای «حائل» برای نخستین بار رونمایی می‌شود.
 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در مراسم رژه ۳۱ شهریور در تهران یگان‌های پیاده و محمول نیرو‌های ارتش و سپاه از برابر جایگاه عبور خواهند کرد.

سامانه‌های نیروی پدافند هوایی ارتش که قرار است در این رژه از مقابل جایگاه عبور کنند در ذیل آمده است.

سامانه سلاح باور ۳۷۳: اولین سامانه ارتفاع بلند پدافندی بومی با قابلیت تحرک بالا و توانایی شناسایی ۳۰۰ هدف اولویت بندی ۱۰۰ هدف و درگیری با ۶هدف همزمان.

سامانه موشکی ارتفاع متوسط مرصاد متحرک: دارای قابلیت درگیری با انواع هواگرد‌ها و موشک‌های کروز و پرنده‌های بدون سرنشین.

سامانه راداری کنترلی و برد بلند آرش: تکمیل کننده سامانه‌های کشف و شناسایی شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور و از افتخارات نیروی پدافند هوایی در حوزه ساخت و تولید رادار‌های پیشرفته و به روز دنیا.

سامانه ارتفاع بلند اس ۳۰۰: با قابلیت درگیری با اهداف در ارتفاع‌های پست، متوسط و بلند و یکی از مرگبارترین سلاح‌های پدافندی که در اختیار نیروی پدافند هوایی ارتش.

سامانه راداری پسیو افتاباز: دارای قابلیت کشف و شناسایی اهداف هوایی بدون انتشار امواج مغناطیسی.

سامانه پدافند موشکی ارتفاع بلند اس ۲۰۰: به صورت کامل و مطابق با نیاز پدافند هوایی کشور بهینه سازی و بومی سازی شده است.

سامانه موشکی پانزده خرداد: با قابلیت کشف اهداف تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری و درگیری و وانهدام اهداف در برد ۴۵ کیلومتری است، قابلیت تحرک بالا، شناسایی اهداف پنهانکار و درگیری همزمان با ۶ هدف از دیگر توانایی‌های این سامانه بومی است.

سامانه موشکی تلاش با قابلیت تلفیق با سامانه موشکی ارتفاع بلند اس ۲۰۰ و رفع نیاز درگیری ارتفاع متوسط این سامانه به صورت کاملا بومی و به دست توانمند متخصصین داخلی طراحی و تولید شده است.

همچنین سامانه توپخانه‌ای «حائل» برای نخستین بار رونمایی می‌شود. این سامانه دارای رادار پسیو است یعنی بدون انتشار امواج، اهداف را شناسایی می‌کند و این موضوع این قابلیت را به این سامانه می‌دهد که بدون اینکه دیده شود هدف را ببیند و اقدام کند. این سامانه همچنین متحرک است و به سرعت توانایی جابجایی دارد و برای مقابله با اهداف ارتفاع پست مثل موشک‌های کروز یا پهپاد‌های مهاجم و ریزپرنده‌ها طراحی شده است. این سامانه به دست متخصصین جوان نیروی پدافند هوایی ارتش طراحی و تولید شده است و نیاز پدافند هوایی کشور در حوزه ارتفاع پایین را مرتفع می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار