14 هزار نفر روز دانشجوي بسيجي در طرح بسيج سازندگي استان زنجان مشاركت مي كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۴۴۴
مسئول بسيج سازندگي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان زنجان:

14 هزار نفر روز دانشجوي بسيجي در طرح بسيج سازندگي استان زنجان مشاركت مي كنند

مسئول بسيج سازندگي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان زنجان از مشاركت 14 هزار نفر روز دانشجوي بسيجي دانشگاه‌هاي استان زنجان در طرح بسيج سازندگي استان در تابستان امسال خبر داد.

سيد احمد حسيني در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در زنجان، گفت: در اين طرح حدود 1000 دانشجوي بسيجي دانشگاه‌هاي اين استان مشاركت مي كنند.

وي با اشاره به فرموده مقام معظم رهبري مبني بر اينكه سازندگي يك مجاهدت و يك جهاد في سبيل الله است، اظهار داشت: طرح اردوهاي هجرت بسيج سازندگي داراي ويژگي‌هاي منحصر به فردي است كه از رويكردي روانشناسانه و مبتني بر خواسته‌ها و نيازهاي جوانان برخوردار است.

مسئول بسيج سازندگي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان زنجان با بيان اينكه بناي اوليه طرح تشكيل بسيج سازندگي به تدبير و فرمان مقام معظم رهبري شكل گرفته است، تصريح كرد: توجه به نيازهاي روحي و رواني جوانان و استفاده از شور و نشاط آنان در امر سازندگي در اوقات فراغت، به درخواست مقام معظم رهبري فراهم شده است.

حسيني، مرمت، بهسازي و زيباسازي مدارس، منابع طبيعي، كشاورزي، خدمات درماني، آموزشي، بهداشتي، خدمات عمراني و آباداني روستايي، آموزش فني و حرفه‌اي، محروميت زدايي و برگزاري كلاس‌هاي تقويتي، جبراني و خدمات مشاوره‌اي را از جمله عرصه‌ هاي فعاليت طرح اردوهاي جهادي برشمرد.

وي هدف از برگزاري اين طرح را غني سازي اوقات فراغت دانشجويان، استفاده بهينه از قابليت‌ها، توانمندي‌ها و امكانات موجود در بسيج و اعضاي آن و كمك به دولت در جهت رفاه عمومي و تسريع در سازندگي كشور و كاهش معضلات ناشي از بيكاري جوانان و نيز آشنايي دانشجويان با فرهنگ تعاون و همكاري بيان كرد.

مسئول بسيج سازندگي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان زنجان برگزاري مسابقات فرهنگي- ورزشي، برپايي نمازهاي جماعت و شركت در نماز جمعه، ديدار با خانواده‌ هاي شهدا در محل اجراي اردوها، تهيه اقلام و بسته‌ هاي فرهنگي، اعزام فعالان اين عرصه به اردوهاي سياحتي و زيارتي و نيز اهداي هديه به شركت كنندگان اين اردو را از جمله فعاليت‌هاي فرهنگي در طول اين اردو عنوان كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار