نتوانستيم هدفي كه خواست جوانان است را ارائه دهيم
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۴۷۶
استاندار خوزستان:

نتوانستيم هدفي كه خواست جوانان است را ارائه دهيم

استاندار خوزستان در جمع اعضاي ستاد امور جوانان اين استان گفت: ما نتوانستيم در بحث نشاط و شادابي اهدافي كه مد نظر جوانان است را تأمين كنيم.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اهواز، سيد جعفر حجازي امروز در ستاد امور جوانان خوزستان با بيان اين مطلب كه ما در بحث نشاط و شادابي و نحوه بيان آن نتوانستيم هدفي را كه خواست جوانان است را ارائه دهيم، گفت: جوانان بايد در برگزاري برنامه ها خود ميدان دار باشند و دستگاه هاي متولي امر و ذيربط موظف به حمايت از اين قشر جامعه مي باشند.

وي در ادامه افزود: مديران دستگاه هاي اجرايي علاوه بر كارمندان خود، مسئول فرزندان كاركنان نيز هستند و بايد براي آنان در بخش هاي اوقات فراغت، مسكن، ازدواج و مسائل اعتقادي و فرهنگي و ... برنامه ريزي كنند.

استاندار خوزستان با بيان اين مطلب كه ساماندهي اوقات فراغت جوانان فقط مختص تابستان نيست، گفت: بايد در طول سال براي فعاليت هاي ورزشي و علمي اين قشر عظيم جامعه نيز برنامه ريزي كرد و متذكر شد كه بايد با استفاده از ظرفيت ها، پيشنهادها در جهت حل مشكلات، از خود جوانان به عنوان عضو ستاد بهره جست تا نتيجه بهتري داشته باشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار