کد خبر:۷۹۵۲۱۳

گزینه «سایه جنگ» دیگر کارکردی ندارد/ دشمن در مقابله با ایران مغلوب شده است

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تاکید بر اینکه دشمن در اجرای عملیات علیه ما بزند یا نزند مغلوب و بازنده است، گفت: امروز دشمن در صورتی که دست به اجرای عملیاتی علیه پهپاد‌های ما بزند حتی اگر موفق هم بشود مجبور است موشک پدافندی ۵ میلیون دلاری را خرج پهپاد فوق‌پیشرفته ۲۵ هزار دلاری ما بکند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در بیست و سومین مجمع سراسری فرماندهان سپاه در تبیین توانمندی‌ها و قابلیت‌های منحصر بفرد و بومی این نیرو که مزیت‌های ویژه‌ای برای مقابله با تهدیدات دشمنان ایجاد کرده است، اظهار داشت: به برکت اجرای دقیق تدابیر مقام معظم رهبری (مد ظله‌العالی) و استفاده گسترده از جوانان نخبه، شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌های کشور توانسته ایم موشک‌های زمین به زمین، موشک‌های ضد ناو، پهپادها، رادار‌ها و سامانه‌های جنگ الکترونیک را از ایده تا محصول کاملاً ایرانی تولید کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: امروز علاوه بر پایگاه‌های کشور‌های فرامنطقه‌ای، ناو‌های آن‌ها در دریا را تا ۲ هزار کیلومتری بی‌خاصیت کرده‌ایم.

سردار حاجی زاده با بیان اینکه امروز موازنه قدرت تغییر کرده و گزینه سایه جنگ بی خاصیت شده است، گفت: با دستیابی به فن آوری‌های نوین موازنه اقتصاد دفاعی نیز تغییر کرده است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان تصریح کرد: امروز دشمن در صورتی که دست به اجرای عملیاتی علیه پهپاد‌های ما بزند حتی اگر موفق هم بشود مجبور است موشک پدافندی ۵ میلیون دلاری را خرج پهپاد فوق پیشرفته ۲۵ هزار دلاری ما بکند؛ بزند یا نزند آن‌ها مغلوب و بازنده این مواجهه هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار