برگزيدگان المپياد علمي دانشجويي بايد در دانشگاه هاي برتر مشغول بكار شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۵۴۸
رئيس دانشگاه شهيد بهشتي:

برگزيدگان المپياد علمي دانشجويي بايد در دانشگاه هاي برتر مشغول بكار شوند

رئيس دانشگاه شهيد بهشتي با تاکيد بر اينکه برگزيدگان المپياد علمي دانشجويي کشور بايد تضمين شغلي براي آينده خود داشته باشند، گفت: اين افراد بايد به سرعت در دانشگاه هاي برتر کشور به عنوان عضو هيئت علمي مشغول شوند.

به گزارش خبرنگار علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر شعباني امروز در مراسم تجليل از برگزيدگان بخش بين الملل پانزدهمين المپياد علمي دانشجويي کشور در دانشگاه شهيد بهشتي، اولين هدف برگزاري اين مسابقات علمي را برپايي رقابت سالم بين تمام دانشگاه هاي کشور دانست و اظهار داشت: رقابت سالم دانشگاه ها ارتقاي کيفي آموزش را به دنبال خواهد داشت.

وي گفت: نوع سوالات نقش بسزايي در ارتقاي کيفي آموزش دارد و طراحان بايد ضمن طرح سوال در تمامي زمينه هاي حفظي، کاربردي و خلاقانه سعي کنند که بيشتر در زمينه نوآوري و خلاقانه اين سوالات مطرح شوند.

رئيس دانشگاه شهيد بهشتي تاکيد کرد: هدايت، جهت دهي و ارتقاي کيفي آموزش از مهم ترين اهداف برگزاري المپياد هاي علمي است که بايد مورد توجه ويژه قرار بگيرد.

شعباني با بيان اينکه المپيادهاي علمي امکان ارزيابي سطح کيفي دانشگاه ها را فراهم مي کند، اذعان داشت: در صورتي که براي طراحي سولات از دانشگاه هاي معتبر بين المللي درخواست شود، قطعا سطح مسابقه و المپياد علمي ارتقا خواهد يافت.

وي با بيان اينکه در رشته هاي شيمي و رياضي المپياد علمي دانشجويي کشور که به صورت بين الملل برگزار مي شود، سوالاتي از دانشگاه هاي بين المللي نيز طرح شده بود، اضافه کرد: در بخش هاي داخلي نيز مي توان از دانشگاه هاي معتبر در طراحي سوالات تقاضا کرد که اين امر ارتقاي کيفي آزمون را به دنبال داشته و مي توان وضعيت آموزشي کشور در سطح بين الملل را ارزيابي کرد.

رئيس دانشگاه شهيد بهشتي يکي از مشکلات عدم استقلال برخي از رشته هاي المپياد علمي دانشجويي را پايين بودن امتيازات دانست و گفت: بايد امتيازات ويژه اي چون امکان تحصيل برگزيدگان اين المپياد در مقطع تحصيلات تکميلي به صورت پيوسته و اهداي بورس تحصيلي در برخي از رشته ها که دوره تحصيلات تکميلي آن در کشور وجود ندارد و يا در وضعيت مطلوبي ارائه نمي شوند، در نظر گرفته شود. 

شعباني با بيان اينکه استخدام برگزيدگان المپياد علمي در دانشگاه هاي برتر کشور بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد، بيان كرد: برگزيدگان اين المپياد بايد به سرعت در دانشگاه هاي برتر به عنوان عضو هيئت علمي مشغول به کار شوند.

وي خاطرنشان کرد: معافيت از سربازي و حمايت هاي مالي از ديگر تسهيلاتي است که مي تواند براي برگزيدگان در نظر گرفته شود که اين امتيازات در اولويت قرار ندارند؛ چرا که استخدام آن ها در دانشگاه ها، معافيت سربازي را به دنبال دارد و حمايت هاي مالي نيز نفع شخصي دارد و بر ارتقاي آموزش کشور تاثير چنداني ندارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار