تقويت آموزه‌هاي ديني در اولويت كاري مديران باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۶۳۶
امام جمعه اهر:

تقويت آموزه‌هاي ديني در اولويت كاري مديران باشد

امام جمعه اهر بر تقويت آموزه‌هاي ديني و معنوي در ترويج فرهنگ اسلامي و همچنين اولويت بخشي مديران در تحقق اين امر تأكيد كرد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از تبريز، حجت الاسلام جواد حاجي زاده ديروز، 25 تيرماه در جلسه شوراي اداري شهرستان اهر گفت: نبايد كارهاي عمراني و اقتصادي، ما را از مسائل ديني غافل كند؛ چرا كه تعهد در كنار تخصص لازم و ملزوم يكديگرند.

امام جمعه اهر نماز را نماد حكومت ديني دانست و بر برگزاري هر چه باشكوهتر نماز جماعت در ادارات تأكيد كرد.

وي ماه هاي رجب، شعبان و رمضان را فرصتي مناسب براي نزديكي به خداوند و انجام فرامين ديني ذكر كرد و از مسئولان ادارات خواست با خدمت هر چه بيشتر به مردم و حل مشكلات آنها، در جلب رضايت مردم تلاش مضاعف کنند.

حاجي زاده مردم را ولي نعمتان جامعه و صاحبان اصلي انقلاب اسلامي برشمرد و گفت: همه ما بايد خدمت به مردم را بزرگترين افتخار براي خود بدانيم و در اين راه از هيچ تلاشي فروگزار نكنيم.

امام جمعه اهر در پايان اين جلسه عوض نظامي فريد را به عنوان معاون جديد فرماندار اهر معرفي، و از زين العابدين رضالو، معاون سابق فرماندار اهر تقدير كرد.

همچنين در اين مراسم از 10 مدير نمونه به همراه خبرنگار واحد خبر در اين شهرستان با اهداي لوح سپاس تقدير شد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار