آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۶۴۲۵
در بین دانش آموزان نیازمند؛

۸۰۰ بسته کالای آموزشی و غذایی از سوی جمعیت دانشجویی امام حسن(ع) سمنان توزیع شد

۶۰۰ بسته کامل لوازم التحریر در سال تحصیلی جدید و همچنین ۲۰۰ بسته غذایی به همت جمعیت دانشجویی امام حسن استان سمنان(ع) میان دانش آموزان نیازمند توزیع شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزای دانشجو،۶۰۰ بسته کامل لوازم التحریر به همراه بسته فرهنگی و کیف طرح مهروماه برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ و ۲۰۰ بسته غذایی به همت جمعیت دانشجویی امام حسن استان سمنان میان دانش آموزان نیازمند توزیع شد.

 ۶۰۰ بسته کامل لوازم التحریر به همراه بسته فرهنگی و کیف طرح بزرگ مهروماه به همت جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) استان سمنان و با حمایت کمک‌های مردمی و شرکت ستاره اول برای کودکان نیازمند در محلات حاشیه نشین و محروم در سطح استان سمنان توزیع شد.
 
این جمعیت دانشجویی همچنین، در حرکتی خودجوش و خیرخواهانه ۲۰۰ بسته غذایی را آماده و میان دانش آموزان نیازمند حاشیه شهر سمنان توزیع کردند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار