کد خبر:۷۹۶۶۹۹
صالحی در گفتگو با دانشجو:

کاروان‌های پیاده‌روی دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه ۱۷ و ۲۰ مهرماه به اربعین اعزام می‌شوند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: کاروان‌های پیاده‌روی دانشجویی خواهر و برادر دانشگاه رازی کرمانشاه در روز‌های ۱۷ و ۲۰ مهرماه به اربعین حسینی اعزام می‌شوند.

رضا صالحی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اعزام کاروان‌های پیاده روی دانشگاه به اربعین گفت: کاروان‌های پیاده روی دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه در روز‌های ۱۷ و ۲۰ مهرماه به اربعین حسینی اعزام می‌شوند.

صالحی افزود: دانشجویان خواهر و برادر دانشگاه رازی کرمانشاه در قالب این کاروان‌ها به اربعین اعزام می‌شوند و قرار است بعد از اعزام به مرز مهران، گروه بندی‌هایی برای آنان انجام شود و پس از آن به کربلا عزیمت کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه اظهار کرد: تاریخ بازگشت این کاروان‌ها ۲۳ و ۲۶ مهرماه تعیین شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار