جانبازان در ميدان جهاد اکبر از ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي پاسداري كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۷۷۶
استاندار قم:

جانبازان در ميدان جهاد اکبر از ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي پاسداري كنند

استاندار قم در مراسم جشن ميلاد حضرت ابالفضل ‌العباس (ع) گفت: جانبازان در ميدان جهاد اکبر از ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي پاسداري كنند.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي استانداري قم، حجت‌الاسلام محمدحسين موسي‌پور در مراسم جشن اعياد شعبانيه در سخناني اظهار داشت: مقام جانباز و مجاهد في سبيل‌الله از منظر قرآن و روايات وصف ناشدني است و نمي‌توان آن را با واژگان محدود به تصوير کشيد.

وي افزود: پروردگار متعال در قرآن کريم براي نزديک کردن مفهوم ايثار و جهاد به اذهان مردم، جانبازي و جهاد در راه خداوند را به معامله‌اي ميان ذات اقدس الهي و جهادگران تشبيه کرده است که در آن مومنان جان و مال خود را در ازاي بهشت ارزاني مي‌دارند.

استاندار قم با بيان اينکه افتخار جانبازي کمتر از جايگاه شهادت نيست، خاطرنشان کرد: امروز جانبازان پس از سربلندي در جبهه ‌هاي جنگ حق عليه باطل و پيروزي در ميدان جهاد اصغر بايد در عرصه جهاد اکبر و مبارزه با نفس نيز با حفظ و حراست از روحيه جهادي خود از آزمون‌هاي الهي سربلند بيرون بيايند.

موسي‌پور با اشاره به نگاه خاص جامعه و الگوبرداري مردم از اقشاري چون روحانيون، پاسداران و جانبازان تصريح کرد: جانباز يک نام مقدس بوده و نشان از يک مسير الهي دارد و جانبازان بايد تلاش کنند تا شايسته اين عنوان مقدس باشند و همواره از ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي نيز پاسداري کنند. 

وي در پايان تاكيد كرد: نبايد اين توفيق الهي به زنگارها آلوده شود و فرسايش اخلاقي و برخي محدوديت‌ها، جانبازان را از مسير متعالي خود به بيراهه بکشاند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار