دهه مهدويت، دهه مقاومت در برابر غربزدگي است
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، در اين پيام آمده است: خداوند متعال را سپاسگزاريم که هر ساله و همواره بر احياي امر حضرت صاحب الامر (عج) ميافزايد و شور و شوق و اشتياق قلوب را به آن ناحيه مقدسه بيش از پيش متوجه ميسازد، چنانکه نا اميدان، اميدوار و اميدواران، اميدوارتر ميشوند.
اين پيام مي افزايد: خلأ معنويت و روي آوردن به انحطاط حيوانيت؛ اگر چه بيشتر ميشود، در مقابل ايمان به ظهور آن يگانه منجي الهي از اهل بيت (ع)، از فرزندان فاطمه (س) و از نسل حسين (ع) قلوب را روشن و دل ها را از گرايش به الحاد بيمه مي کند و قوت و شمول و عموميت آن به خصوص در نسل جوان و تحصيل کرده، افکار دين ستيزانه را به عقب ميراند و دژ محکم مهدويت همه حملهها را شکست ميدهد.
در ادامه اين پيام آمده است: کمتر موضوعي پيدا ميشود که مانند موضوع مهدويت و سخن گفتن در خصوص آن شنونده را به وجد و نشاط آورد و کمتر نوشتهاي مانند کتابها و مقالاتي که در ارتباط با معرفي آن حضرت نوشته شود، خواننده دارد و در طول سال؛ اگرچه دلهاي مؤمنان به ياد آن حضرت و حضور در مجالس و محافل ولايي مشغول است، ولي همگان منتظر حلول ماه مبارک شعبان و در انتظار انجام مراسم دهه مبارکه مهدويت ميباشند که عهد خود را با آن حضرت تجديد و ايمان و شعور ديني خود را تازه کنند.
اين پيام تاکيد کرده است: دهه فرخنده مهدويت، مکتب، مدرسه و دانشگاهي است که با آن کاستيهايي که به واسطه غفلت برخي در حيات ديني، سياسي، اسلامي و اخلاق اجتماعي پيش ميآيد، تدارک ميشود و همه به حفظ سنتهاي اسلامي و احترام از استقلال ديني ترغيب ميشوند.
اين مرجع تقليد در پايان اين پيام آورده است: انتظار مي رود که در سال جاري برنامه ها، باشکوه بيشتر و عظمت افزونتر برگزار شود و با حفظ تمام شئون اسلامي، برکات بزرگ معنوي و تقرب به درگاه الهي تامين شود و همه منتظران، يکپارچه در شب ميلاد مسعود آن پيشواي جهانيان، که شب احيا و نيايش به درگاه الهي است، تعجيل در فرج آن حضرت را از خداوند درخواست کنند و اين عرض نياز و تضرع به درگاه باري تعالي به درجه استجابت برسد./انتهاي پيام/