آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۸۰۰
شمسایی در گفتگو با دانشجو:

اتاق تندرستی به زودی در پردیس خوابگاهی دانشجویان پسر دانشگاه ایلام راه‌اندازی می‌شود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام گفت: طبق رایزنی‌های انجام گرفته با سازمان امور دانشجویی، به زودی اتاق تندرستی در پردیس خوابگاهی دانشجویان پسر دانشگاه ایلام راه‌اندازی خواهد شد.

نبی شمسایی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص امکانات ورزشی دانشگاه گفت: تربیت بدنی دانشگاه ایلام با هدف پرکردن بهینه اوقات فراغت دانشجویان و همچنین آماده سازی تیم‌های دانشگاه جهت اعزام به مسابقات مختلف و با اولویت قرار دادن رشته‌های ورزشی مورد استقبال دانشجویان، اقدام به برگزاری برنامه‌های ورزشی با حضور مربیان مجرب استان در رشته‌های بدنسازی، فوتبال، فوتسال، شنا، والیبال، هندبال، کشتی، تکواندو، کاراته، شطرنج، تنیس روی میز و بیلیارد در بخش پسران و رشته‌های فوتسال، والیبال، بدمینتون، آیروبیک، شنا، بدنسازی، تنیس روی میز، بیلیارد و شطرنج در بخش دختران کرده است که با استقبال و مشارکت حداکثری دانشجویان مواجه شده است.

شمسایی در خصوص اماکن و فضا‌های ورزشی دانشگاه ایلام افزود: این دانشگاه دارای سالن چند منظوره، زمین چمن طبیعی و زمین چمن مصنوعی، سالن بدنسازی، سالن تنیس روی میز، سالن کشتی و ورزش‌های رزمی، سالن بیلیارد، اتاق تندرستی پردیس خوابگاهی دختران و چندین فضای ورزشی رو باز است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام ادامه داد: البته ۱۴ انجمن تخصصی ورزشی در دانشگاه فعال است که در برنامه ریزی و سامان بخشی به رشته‌های ورزشی با مدیریت تربیت بدنی همکاری دارند.

وی بیان کرد: در حوزه ورزش قهرمانی، تیم‌های ورزشی دانشگاه ایلام در سال‌های اخیر موفق به کسب عناوین متعدد قهرمانی در رشته‌های مختلف از جمله فوتسال، هندبال، کشتی و تکواندو پسران و دختران در مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های منطقه ۵ و مسابقات کشوری و المپیاد سراسری دانشجویان سراسر کشور شدند.

شمسایی اضافه کرد: در بخش ورزش همگانی نیز برنامه‌هایی در حال اجرا است. از مهمترین این برنامه ها، برگزاری اردو‌های منظم کوهنوردی در دو بخش دانشجویی و کارکنان است که با تقویم مشخص تا پایان سال تحصیلی برگزار خواهند شد.

وی ابراز کرد: در زمینه آموزش، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با همکاری گروه علوم ورزشی دانشگاه اقدام به برگزاری دوره‌های سخنرانی علمی و برگزاری دوره‌های مربیگری ویژه دانشجویان رشته علوم ورزشی کرده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه ایلام خاطرنشان کرد: مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ایلام اقدام به برگزاری کلاس‌های ورزشی مختلف در بخش پسران (شامل بدنسازی، فوتسال، والیبال، شنا و کوهنوردی) و در بخش دختران (شامل بدنسازی، بدمینتون، شنا و کوهنوردی) کرده است. همچنین در سال گذشته تیم‌های ورزشی کارکنان دانشگاه موفق به کسب عناوین مختلفی در سطح استان شدند.

وی با اشاره به تجهیز اماکن و فضا‌های ورزشی ابراز کرد: تربیت بدنی دانشگاه در سال گذشته اقدام به راه اندازی سالن بیلیارد با هزینه‌ای بالغ بر ۱۱۰ میلیون ریال و تجهیز سالن بدنسازی با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد ریال کرده که موجبات مشارکت و رضایت هر چه بیشتر دانشجویان را فراهم آورده است. همچنین اخیراً زمین چمن مصنوعی دانشگاه با هزینه‌ای بالغ بر ۴ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

شمسایی با اشاره به برنامه‌های آتی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ایلام خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه راهبردی دانشگاه و برنامه عملیاتی سالیانه، برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده ایم و در این زمینه می‌توان به اعزام تیم‌های ورزشی به مسابقات منطقه، میزبانی مسابقات قهرمانی منطقه ۵ ورزش دانشگاه‌های کشور، برگزاری بیست و یکمین جشنواره بزرگ ورزشی درون دانشگاهی در دو بخش دانشجویان دختر و دانشجویان پسر اشاره کرد.

وی یادآور شد: همچنین مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد نسبت به راه اندازی ایستگاه‌های دوچرخه سواری در دانشگاه جهت استفاده دانشجویان و کارکنان اقدام کند. به علاوه، توجه ویژه به ورزش در خوابگاه‌های دانشجویی از اولویت‌های این مدیریت خواهد بود. در این راستا با رایزنی‌هایی که با سازمان امور دانشجویی انجام گرفته است به زودی اتاق تندرستی در پردیس خوابگاهی دانشجویان پسر راه اندازی خواهد شد. همچنین احداث و تجهیز فضا‌های ورزشی در محوطه خوابگاه‌های دانشجویی جزو برنامه‌های آتی دانشگاه خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار