سه خودروی تیبا، ساینا و کوئیک که به عنوان جایگزین پراید معرفی شدهاند را بشناسید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، براساس جدیدترین اعلام شرکت سایپا تولید پراید مدل ۱۳۲ تا پایان دیماه ۹۸، پراید مدل ۱۱۱ تا پایان اردیبهشت ۹۹ و پراید مدل ۱۳۱ تا پایان تیرماه ۹۹ به پایان خواهد رسید.
این موضوع نشان از آن دارد که مشتریان خودروی پراید در آینده با سه خودروی تیبا، ساینا و کوییک در بازار روبه رو خواهند شد که باتوجه به هزینهها اقدام به خرید آنها میکنند. اما باید بدانید این سه خودروها از نظر فنی، در اصل همان خانواده پراید است که همگی بر روی پلتفرم ایکس ۲۰۰ تولید شده و موتور هر سه خودرو دارای گنجایش ۱۵۰۰ سی سی با ۸۷ اسب بخار قدرت است.
در بخش قیمتی نیز این خودروها تفاوتهایی با هم دارند، اما بیشترین افزایش قیمت به کوئیک اتوماتیک با قیمت ۹۵ میلیون تومان است. علاوه بر این تیبا ارزش ۵۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی، تیبا ۲ ارزش ۵۸ میلیون تومانی و ساینا ارزش ۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی در بازار دارد.
در ادامه این مطلب سه خودروی تیبا، ساینا و کوئیک که به عنوان جایگزین پراید معرفی شدهاند را بشناسید.
تیبا: این خودرو در سال ۱۳۸۷ خودروسازی سایپا در سال ۱۳۹۱ از مدل هاچ بک این محصول با نام تیبا ۲ رو نمایی کرد. این خودرو نسبت به سدان خود دارای امکانات بیشتری است، ولی در قسمت فنی از همان پیشرانه بهره میبرد. این خودرو به همان موتور تیبا مدل سدان مجهز است. این پیشرانه ۴ سیلندر ۸ سوپاپ با حجم ۱۵۰۳ سی سی بهره میبرد و قادر به فراوری ۸۷ اسب بخار در دور ۵۳۰۰ و حداکثر گشتاور فراوریی ۱۲۸ نیوتن متر در دور ۴۰۰۰ توسط جعبه دنده ۵ سرعته دستی است. مصرف سوخت ترکیبی آن ۶.۵۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و در ۱۳.۵ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت میرسد و حداکثر سرعت آن ۲۰۰ کیلومتر در ساعت است. این خودرو همانطور که گفته شد دردسته خودروهای هاچ بک است، به طوریکه طول آن ۳۹۲۵ عرض آن بدون در نظر دریافت آینهها ۱۶۴۲ و ارتفاع آن ۱۴۸۴ میلیمتر است، در بخش طراحی داخلی هم از همان طراحی تیبا سدان برخوردار است.
*ساینا بخریم یا کوییک؟ + عکس
ساینا: این خودروی دارای موتور ۱.۵ لیتری منطبق با استاندارد یورو ۴ اروپا است که ترمز ABS مجهز به سیستم EBD از ویژگیهای این محصول است.
*کوئیک را بشناسید + عکس
کوئیک دندهای: نام کوئیک برگرفته از مناطق مختلف و ایلهای ایران است. این خودرو در حقیقت همان ساینا هاچبک است. هاچبک بزرگی که شاید از دید عدهای به عنوان کراساور کوچک هم شناخته شود. X۲۰۰ پلتفرم استفاده شده در کوئیک است؛ پلتفرمی که پیش از این در تیبا و ساینا به کار رفته است. این خودرو با طولی در حدود ۳.۹۸۹ میلیمتر، پهنایی در حدود ۱.۶۸۸ میلیمتر، ارتفاعی در حدود ۱.۵۲۴ میلیمتر و فاصله دو محور عقبی و جلویی ۲.۴۱۲ میلیمتر، با وزن خالصی در حدود ۱ تن در مدل پایه تناسب کافی با خیابانهای تنگ و مملو از ترافیک شهرهای بزرگ دارد.
کوئیک اتوماتیک:
اضافه شدن امکاناتی همچون سیستم استارت دکمه ای، نمایشگر لمسی ۷ اینچی، کروز کنترل، بلوتوث، صندلی برقی چند حالته برای راننده، گیربکس اتوماتیک و آپشنهای متعدد دیگر باعث شده است رغبت بیشتر مردم به خرید این خودرو شده است.