آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۱۲۹۳

بیانیه معاونت بین الملل سازمان بسیج به مناسبت شهادت وسام العلیاوی

معاونت بین الملل سازمان بسیج مستضعفین اقدام تروریستی چند روز قبل در عراق را که منجر به شهادت مظلومانه وسام العلیاوی از فرماندهان گروه جهادی عصائب اهل حق شد، به عنوان اقدامی ضد انسانی، وحشیانه و تروریستی قویا محکوم می‌کند.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، معاونت بین الملل سازمان بسیج به مناسبت شهادت وسام العلیاوی در آشوب‌های اخیر عراق بیانیه ای را صادر کرد. متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
 
«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا، بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

"هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند. " (سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹)

معاونت بین الملل سازمان بسیج مستضعفین اقدام تروریستی چند روز قبل در عراق را که منجر به شهادت مظلومانه وسام العلیاوی از فرماندهان گروه جهادی عصائب اهل حق شد، به عنوان اقدامی ضد انسانی، وحشیانه و تروریستی قویا محکوم می‌کند.

جنایت فجیع تروریست‌های قسی القلبی که به طور وحشیانه‌ای این فرمانده بسیجی و برادرش را در حالی که مجروح بودند، به شهادت رساندند، چهره خشونت طلب و افراطی گروه‌های تکفیری را نشان می‌دهد که تنها در راستای منافع و مصالح شوم دشمنان جهان اسلام، آمریکای جنایتکار، رژیم صهیونیستی، آل سعود و... در هدف قرار دادن وحدت و همبستگی امت اسلامی قرار دارد.

بدیهی است اینگونه اقدامات تروریستی و خشونت آمیز، تنفر آحاد ملت‌ها و کشور‌های اسلامی به خصوص مردم مسلمان عراق و ایران را از پدیده شوم تروریسم، خشونت و افراط و عاملان آن دو چندان خواهد کرد و انزوا و انزجار از گروه‌های افراطی و تروریستی و حامیان آن‌ها را در میان ملت‌ها و افکار عمومی منطقه و جهان به خصوص جهان اسلام تشدید خواهد نمود.

معاونت بین الملل ضمن عرض تسلیت به ملت مقاوم و مظلوم عراق، گروه‌های مقاومت و سایر آزادیخواهان در اقصی نقاط جهان؛ برای آن شهید بزرگوار آرزوی علو درجات و پاداش و فضیلت شهیدان راه حق و برای بازماندگان و خانواده ایشان صبری جمیل و اجری جزیل از خداوند قادر متعال خواستار است و تأکید دارد که شهادت این فرمانده‌هان مجاهد معادله را در عراق به سمت مقاومت تغییر خواهد داد.
 
و السلام علیکم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار