رسانه، ابزار تقابل در جنگ نرم است
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، بذرپاش شب گذشته در آيين اختتاميه بخش جوان و رسانه جشنواره ملي جوان ايراني كه در كاخ گلستان برگزار شد، با بيان اينكه موضوع رسانه و جوان با هم تقارب دارند، اظهار داشت: رسانه يك ابزار براي انتقال پيام به مخاطب است و روحيه جواني و نشاط، به رسانه پويايي و تحرك ميبخشد.
وي افزود: نشاط، تحرك و پويايي در همه شئون اطلاعرساني رسانه اي لازم مي باشد و اينها در وجود جوان نهفته است.
رئيس سازمان ملي جوانان در ادامه گفت: بايد نقش جوانان ايراني و رسانه متحد در زمينه سازي براي اعتلاي ايران اسلامي مشخص باشد، اما اينكه آيا رسانه در جايگاه خودش اين نقش را ايفا ميكند، جاي بررسي دارد.
بذرپاش با بيان اينكه رسانه بايد در خدمت انتقال فرهنگ ايراني - اسلامي ما باشد، تصريح كرد: اگر معتقديم قدمت فرهنگي چندين هزار ساله داريم بايد اين را به دنيا معرفي كنيم.
وي اذعان داشت: اولين چيزي كه در ذهن خارجيها نسبت به ايرانيها متبادر ميشود، برجسته بودن عنصر فرهنگي ايرانيان در همه جاي دنيا است.
رئيس سازمان ملي جوانان اضافه كرد: دشمن فرهنگ ما را هدف گرفته و مقابله در برابر اين جنگ بدون استفاده از ابزار رسانه ممكن نيست.
بذرپاش با اشاره به اينكه يكي از اهداف جشنواره، الگوسازي براي جوانان رسانهاي است، گفت: رسانهها اهميت الگوها و جايگاه موضوعات را در ذهن مردم بالا و پايين ميكنند./انتهاي پيام/