آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۲۹۳۶
نصرالله زاده در گفتگو با دانشجو:

برگزاری نماز جماعت در دانشگاه ارومیه خیلی جدی گرفته نمی شود

عضو هیئت امنای مسجد دانشگاه ارومیه گفت: نماز جماعت در دانشگاه به صورت تشریفاتی انجام می‌شود به طوری که در هفته چند روز نماز خانه‌های دانشگاه تعطیل بود که با پیگیری هیئت امنای مسجد دانشگاه این مشکل کم‌تر شد.

احمد نصرالله زاده عضو هیئت امنای مسجد دانشگاه ارومیه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: متاسفانه نماز جماعت در دانشگاه به صورت تشریفاتی انجام می‌شود به طوری که در هفته چند روز نماز خانه‌های دانشگاه تعطیل بود که با پیگیری هیئت امنای مسجد دانشگاه این مشکل کم‌تر شد، اما به طور کامل حل نشد.

نصرالله زاده مطرح کرد: در خوابگا‌های پسران دانشگاه نماز خانه مناسبی وجود ندارد ما بار‌ها این قضیه را طی جلساتی با مسئولین دانشگاه مطرح کردیم اما خیلی ترتیب اثر داده نشده است.

عضو هیئت امنای مسجد دانشگاه ارومیه بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده از سوی هیئت امنای مسجد و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه مشکلات مربوطه را در قالب نامه برای ریاست دانشگاه، نهاد رهبری دانشگاه، معاونت فرهنگی و دانشجویی ارسال کردیم و از آن‌ها خواستیم تا در مورد عدم پخش اذان و برگزاری نماز جماعت در روز‌های تعطیل، عدم وجود نمازخانه در بعضی از خوابگا‌ها و ... اقدام کنند که متاسفانه کماکان این مشکل پابرجا است.
 
وی در خاتمه بیان کرد: با پیگیری های انجام شده از سوی هیئت امنای مسجد دانشگاه چند جلد قرآن مجید و مفاتیح خریداری شد و همچنین صدای اذان در وقت نماز هم از این مسجد پخش می شود.

برگزاری نماز جماعت در دانشگاه ارومیه خیلی جدی گرفته نمی‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار