توانمندسازی جامعه تنها راه مقابله با تحریم‌هاست/ کاری که شما میکنید مقدس است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۳۴۷۳
وزیر اقتصاد در افتتاحیه سومین دوره آموزش تسهیلگران بنیاد برکت:

توانمندسازی جامعه تنها راه مقابله با تحریم‌هاست/ کاری که شما میکنید مقدس است

وزیر اقتصاد با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در راستانی توانمندسازی جامعه گفت: تنها راه مقابله با تحریم‌ها توانمندسازی مردم است.
توانمندسازی جامعه تنها راه مقابله با تحریم‌هاست/ کاری که شما میکنید مقدس است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرهاد دژپسند در آیین افتتاحیه سومین دوره آموزش تسهیلگران اقتصادی- اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: وجود تسهیلگران نشانه این واقعیت است که بنیاد برکت به دنبال تصدی‌گری نیست، کاری که شما انجام می‌دهید، هم مقدس است و هم توجیه اقتصادی و اجتماعی دارد.

وزیر اقتصاد افزود: در هفت ماهه امسال ۲۴ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته‌ایم و واردات کالا‌های اساسی نیز ۲۳ درصد رشد داشته است.

وی با طرح این پرسش که برای بهبود معیشت مردم چه باید کرد گفت: ما باید ماهی گرفتن را یاد بدهیم و الان یک گام جلوتر هستیم و درست کردن تور ماهی را آموزش می‌دهیم. اولین آموزش این است که فردی که به دنبال توانمندسازی می‌گردد را با داشته‌هایش آشنا کنیم و ما به جای توزیع کالا و پرداخت نقدی که همیشه نیازمند را محتاج دیگران می‌کند، باید اعتماد به نفس و قدرت استفاده از داشته‌های خود را به آن‌ها بیاموزیم.

وی یادآور شد: باید به فردی که دنبال تولید و اشتغالزایی است، مسیر را نشان دهید و منابع مالی براساس مسیری که طی کرده است به آن اختصاص یابد.

دژپسند بااشاره به تحریم‌ها گفت: راهی که ترامپ و امثال ترامپ را سرجایشان می‌نشاند این است که مردم و محرومین را توانمند کنید و در ابتدا زیرساخت‌های لازم باید درست شود.

وی افزود: در هفت ماهه امسال ۲۴ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته‌ایم و واردات کالا‌های اساسی ۲۳ درصد رشد داشته است. در این مدت ۸۴۰ هزار اشتغال خالص ایجاد شده که محصول کار همین دستگاه‌ها و مردم است.
پربازدیدترین آخرین اخبار