آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۰۱۰
۶ دفتر تشکل دانشجویی دانشگاه‌های یزد:

قوه قضاییه به جد پیگیر فساد‌های اعلام شده در سخنرانی روحانی باشد

۶ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های یزد در بیانیه‌ای از قوه قضاییه خواستند به مبارزه قدرتمند خود با مفسدان دانه درشت ادامه داده و به جد پیگیر فساد‌های اعلام شده توسط روحانی باشد.

قوه قضاییه به جد پیگیر فساد‌های اعلام شده توسط روحانی باشد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۶ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های یزد در بیانیه‌ای از قوه قضاییه خواستند به مبارزه قدرتمند خود با مفسدان دانه درشت ادامه داده و به جد پیگیر فساد‌های اعلام شده توسط روحانی باشد.
 
 
در این بیانیه آمده است:
در دیدار روز یکشنبه ریاست جمهوری با مردم یزد متاسفانه شاهد بی توجهی چند باره به خواسته‌ها و مطالبات اصلی مردم یزد و به راه انداختن یک نمایش سیاسی و انحراف افکار عمومی بودیم. رییس جمهور محترم به جای پاسخگویی به مطالبات به حق مردم یزد در حل مشکلاتشان و به جای توضیح در مورد چرایی عدم تحقق وعده خای گذشته ایشان در استان، به مباحثی همچون اتهام فساد و انداختن تقصیر‌ها گردن دیگران و دولت قبل پرداختند.

از طرفی این سوال پیش می‌آید که چرا رییس جمهور محترم اکنون این فساد‌ها را مطرح می‌کنند و چرا زودتر از این حرفی در موردش نزده بودند؛ با توجه به احراز فساد مالی و اختلاس عده زیادی از بستگان مسئولین دولتی در چند ماه اخیر، طرح برخی ادعا‌ها و صحبت‌ها از طرف رییس جمهور محترم بعد از محاکمه افراد مذکور، شائبه‌هایی را در اذهان ملت ایران مبنی بر وجود جناح بازی و تسویه حساب سیاسی ایجاد می‌کند؛ لذا بهتر است که دولت نسبت به این اتفاق شفاف سازی کنند.

همچنین توهین و برچسب زدن به منتقدان و مطالبه گران مردمی مشکلات، اتفاق نا مبارکی بود که در جریان سخنرانی جناب آقای روحانی با مردم یزد اتفاق افتاد که به هیچ وجه شایسته شخص رییس جمهوری ایران نبود و می‌تواند موجبات سو استفاده دشمنان ملت ایران را فراهم کند؛ و همچنین باعث تقویت صدای اختلاف و دو قطبی سازی‌ای شود که از حنجره آمریکا بیرون می‌آید.

در پایان ما جامعه دانشجویی یزد برای چندمین بر از دولت و استاندازی یزد خواستار پیگیری و حب مشکلات و مطالبات مردم اعم از بیکاری، رکود، مشکل آب و... هستیم و همچنین از قوه قضاییه نیز میخواهیم به مبارزه قدرتمند خود با مفسدان دانه درشت ادامه دهد و به جد پیگیر فساد‌های اعلام شده توسط دکتر روحانی را در دستور کار قرار دهد.

قوه قضاییه به جد پیگیر فساد‌های اعلام شده در سخنرانی روحانی باشد
-جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
-انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
- تشکل جنبش عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد
-انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی یزد
-بسیج دانشجویی دانشگاه یزد
-جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یزد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار