آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۴۶۳

نمایشگاه بین‌المللی تهران تعطیل شد

عبدالرضا رحمانی فضلی به شهردار تهران دستور داد تا فعالیت‌های جاری که در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران انجام می‌شود را متوقف کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی تداوم شرایط آلودگی هوا در شهر تهران در روز‌های اخیر، وزیر کشور با تاکید بر اهمیت آسایش و رفاه حال مردم به شهردار تهران دستور داد فعالیت‌های جاری نمایشگاهی در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران متوقف و ادامه فعالیت‌های نمایشگاهی به نمایشگاه بین المللی آفتاب منتقل شود.

گفتنی است، برگزاری نمایشگاه در محل فعلی موجب بروز مشکلات ترافیکی و آلودگی و ایجاد دشواری در تردد و نارضایتی شدید مردم شده بود که وزیر کشور در این دستور خواستار عدم فعالیت نمایشگاه در شرایط خاص مانند بارندگی و آلودگی هوا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار