
کد خبر:۸۰۴۵۰۲
پیشنهادِ معامله ۱۰۰ میلیاردی «رائفی پور» به «روحانی»
علی اکبر رائفی پور در واکنش به اظهارات اخیر روحانی گفت: حاضرم با چنین فردی برای خرید منزل صد میلیاردی اش معاهده بسته و خلف وعده کنم و ببینم باز هم (فی کل مره) حاضر است معاهده جدید ببندد؟
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور در سخنرانی خود در شهر کرمان، با ارئه روایتی ناقص از تاریخِ صدر اسلام، این گونه مطرح کردند پیامبر با کافران هم پیمان میبست. رئیس جمهور روحانی در مراسم شروع عملیات اجرایی طرح توسعه فولاد بافت در کرمان گفت: پیامبر با کافران پیمان میبست و وقتی آنها پیمان اول را زیر پا میگذاشتند، پیمان دوم را میبست.
علی اکبر رائفی پور در واکنش به تحریفِ تاریخ رئیس جمهور نوشت:
کاری با برداشت شاذ روحانی از آیه ۵۶انفال درباره معاهده پیامبر با کفار و مشرکین ندارم.
اما حاضرم با چنین فردی برای خرید منزل صد میلیاردی اش معاهده بسته
و ببینم باز هم (فی کل مره) حاضر است معاهده جدید ببندد؟ ای کاش همانطور که حامی اموالشان هستند حامی حقوق کشور بودند.
اما حاضرم با چنین فردی برای خرید منزل صد میلیاردی اش معاهده بسته
و ببینم باز هم (فی کل مره) حاضر است معاهده جدید ببندد؟ ای کاش همانطور که حامی اموالشان هستند حامی حقوق کشور بودند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.