کد خبر:۸۰۶۹۹۵

رستم بندی: اغتشاش‌گران از ماه‌ها قبل به دنبال فرصت بودند

رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور گفت: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده مشخص شد که اغتشاش‌گران از ماه‌ها قبل به دنبال فرصتی برای اغتشاش و تخریب بودند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تقی رستم‌بندی رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور در حاشیه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران درباره این جلسه اظهار داشت: برابر دعوتی که از اعضای شورای اجتماعی شده بود مقرر بود در این جلسه امروز در مشارکت‌های اجتماعی و نقش سمن‌ها بحث و گفتگو شود، ولی با دستور وزیر کشور دستور جلسه تغییر پیدا کرد و درباره اغتشاشات اخیر صحبت شد.

وی ادامه داد: دستگاه‌ها گزارش عملکرد خود را در این خصوص ارائه دادند و در آخر نیز وزیر در قالب گزارش‌های ارائه‌شده از تحولات اخیر صحبت کرد.

رستم‌بندی گفت: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده در روز دوم اعتراضات با ورود عناصر اغتشاش‌گر که از ماه‌ها قبل به دنبال فرصتی برای اینکه دست به اقدامات اغتشاش‌گرانه و تخریب بزنند، مسیر حرکت آنان با تدابیر مقام معظم رهبری و عملکرد نیرو‌های انتظامی تغییر کرد و شاهد از بین رفتن دسیسه‌های آن‌ها بودیم.

وی بیان داشت: در ادامه این جلسه به موضوعات اجتماعی و اقتصادی این موضوع پرداخته شد.

رستم‌بندی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از این افراد در اغتشاشات اخیر دستگیر شدند، گفت: مسئولان امنیتی آمار دستگیرشدگان را ارائه می‌دهند و ما نمی‌توانیم در این خصوص صحبتی داشته باشیم.

رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور درباره جمع‌آوری کودکان خیابانی و کار نیز گفت: وظایف و ماموریت دستگاه‌های مختلف در باره آسیب‌های اجتماعی مشخص شده و وزارت بهداشت با سازمان بهزیستی به توافق رسیدند که در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند و در قالب بهداشت و روان اقدامات لازم را برای این کودکان انجام دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار