کد خبر:۸۰۹۸۹۱
معاون اول قوه قضائیه:

برای حل مشکلات اصفهان و استان‌های همجوار هیئتی همراه با اختیارات تشکیل شود

معاون اول قوه قضائیه گفت: باید هیئتی تشکیل شده و اختیاراتی داده شود تا مسائل مربوط به چند استان مجاور و استان اصفهان حل شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین محسنی اژه‌ای امشب در جریان دیدار رئیس قوه قضائیه با جمعی از کشاورزان و دامداران اصفهانی ضمن تبریک میلاد امام حسن عسکری (ع) اظهار داشت: استقلال کشور بدون توجه به کشاورزی بسیار سخت است و عزت ملت ایران با توجه به کشاورزی کامل می‌شود.

معاون اول رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: این کشاورزان انتظار حداقلی دارند، عمل به قانون، عدم تبعیض و عمل به وعده‌هایی که داده می‌شود باید در دستور کار قرار گیرد. به عنوان کشاورززاده عرق شرم باید از پیشانی بریزیم که نتوانستیم در گام نخست انقلاب توجه به کشاورزان داشته باشیم، امیدوارم در گام دوم به این نکته اساسی توجه شود.

وی گفت: باید موضوعات کشاورزی در استان و کشور را از هم جدا کنیم و باید راهکار‌های حل مسائل و عقب ماندگی را در بین خودتان تقسیم بندی کنیم و به ترتیب پیشنهاد مشخصی داده شده و مشکلات برطرف شود.

مشاور عالی رئیس قوه قضائیه: موضوع برداشت آب از زاینده‌رود به صورت مکتوب به رئیس دستگاه قضا ارائه شود

رئیس قوه قضائیه: مشکلات قضایی استان اصفهان با حضور ۲۳ هیئت بررسی می‌شود

محسنی اژه‌ای درباره مسائل قضایی گفت: باید هیئتی تشکیل شده و اختیاراتی داده شود تا مسائل مربوط به چند استان مجاور و استان اصفهان حل شود.

وی افزود: کشاورزانی هستند که پول رفت و آمد ندارند و دستان آن‌ها پینه بسته است، باید به آن‌ها کمک کنیم، در این راستا باید هیئتی تشکیل شود تا مسائل کلی که به صورت اختصاصی قوه قضائیه‌ نمی‌تواند آن‌ها را برطرف کند در این گروه حل شود.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار