کد خبر:۸۱۰۵۵۵

مشکل سهمیه‌بندی بنزین برای پلیس

فرمانده ناجا گفت که سهمیه‌بندی بنزین مشکلاتی را برای برخی از خودروهایی نیروی انتظامی ایجاده کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین اشتری درباره اینکه آیا با سهمیه‌بندی بنزین مشکلی در تامین سوخت خودروهای پلیس ایجاد نشده است، تصریح کرد: ما مشکل داریم و این موضوع را هم به مسئولان اعلام کردیم که آنها قول دادند که به ما کمک کنند.

فرمانده نیروی انتظامی در مورد اینکه آیا برای حل این مشکل درخواست سهمیه شده یا اعتبار؟ گفت: این کمک می‌تواند هم به شکل سهمیه و هم به شکل تامین اعتبار باشد، اما متاسفانه فعلا هیچکدام انجام نشده است.

سردار اشتری ادامه داد:‌ با این وجود پلیس با تمام توان در خدمت مردم و تامین امنیت خواهد بود، اما ما همچنان پیگیر هستیم که مشکل ما در این خصوص حل شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار