کد خبر:۸۱۱۲۷۵

برف و باران در راه است

کارشناس سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی فعال از غرب کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خانم معصومه احمدی گفت: این سامانه بارشی برای پنج شنبه و جمعه در بیشتر مناطق به شکل برف و باران و برای مناطق جنوبی کشور به شکل رعد و برق پیش بینی می‌شود.

کد ویدیو
 

وی با اشاره به آغاز بارش‌ها از نیمه غربی کشور، افزود: این سامانه به تدریج به بخش‌هایی از مرکز، جنوب و شمال کشور خواهد رسید.

کارشناس هواشناسی گفت: برای پنج شنبه و جمعه احتمال بارندگی در پایتخت وجود دارد. امروز افزایش آلودگی هوا باتوجه به شرایط جوی در تهران دور از انتظار نیست.

احمدی افزود: این سامانه به سمت شرق کشور حرکت می‌کند و برای ابتدای هفته آینده بخش‌هایی از شرق و شمال شرق، شاهد بارندگی خواهند بود.

وی گفت: شدت بارش‌ها در غرب و دامنه‌های زاگرس پیش بینی می‌شود. همچنین افزایش تدریجی دما در حد یک تا دو درجه در سایر مناطق دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی ادامه داد: امروز سامانه بارشی در بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب دامنه زاگرس فعال است.

احمدی گفت: استان‌های آذربایجان غربی، گلستان، کرمانشاه، بخشی‌هایی از استان ایلام، بخش‌های جنوبی کشور، استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جزایر جنوبی، تنگه هرمز و در بخش‌های شمالی کشور هم بارش‌های خفیف و پراکنده دور از انتظار نیست.

دمای تهران در گرمترین ساعات به ۱۱ درجه می‌رسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار