آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۱۳۱۴

اخبار جدید از وضعیت گوشی‌های وارداتی با ارز دولتی

دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی از بلاتکلیفی ۳۰ تا ۴۰ درصد تلفن‌های همراه وارد شده با ارز دولتی در گمرک خبر داد و علت آن را نبود تقاضا برای مدل‌هایی که قدیمی شده، عنوان کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو امیر اسحاقی اظهار کرد: مجوز ترخیص ۹۰ درصد از گوشی‌هایی که با ارز دولتی به کشور وارد شده بود، صادر شده، اما به دلیل اینکه بخشی از این محموله قدیمی شده و تقاضایی در بازار برای آن وجود ندارد، هنوز برای ترخیص آن‌ها اقدامی نشده است.

وی با اشاره به اینکه واردکنندگان باید برای دریافت مجوز فروش آن‌ها از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، مابه‌التفاوت ارز دولتی و نیمایی را بپردازند، افزود: با توجه به اینکه واردکنندگان باید مابه‌التفاوت ارز ۹۰۰۰ تومانی و ۴۲۰۰ تومانی را بپردازند و همچنین در مواردی به دلیل قدیمی شدن گوشی‌های وارداتی تقاضایی در بازار نیست، بخشی از این گوشی‌ها بلاتکلیف مانده‌اند.

به گفته دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، برای برخی از مدل‌های برند آیفون واردکننده باید دو میلیون و پانصد هزار تومان ضرر بدهد، چرا که یک سال بعد از تولید یک گوشی قیمت جهانی آن بیش از ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

اسحاقی در پایان میزان تلفن‌های همراه باقی مانده در گمرک را بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد از کل تلفن‌های همراه وارد شده با ارز دولتی عنوان کرد.

گفتنی است طبق اعلام وزیر ارتباطات از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا ۲۹ خرداد ماه این سال به ۴۰ شرکت واردکننده گوشی تلفن همراه، ارز دولتی تخصیص داده شده است که ۳۰ شرکت از این فهرست با بخشی از ارز تخصیص داده شده، اقدام به واردات گوشی تلفن همراه کرده‌اند و رقم کل ارز اختصاص یافته به ۴۰ شرکت مذکور ۲۲۰ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۲۰۶ یورو را شامل می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار